• English
Hjem | Jobopslag | Værkstedsmontør /maskinmontage til attraktiv virksomhed ved Hobro

Vil du have et godt montagejob med høj faglighed i samspil med gode kollegaer? Hvis ja, så tjek her 

Om jobbet og dig:

  • Du er dygtig til at begå dig på et værksted, og du drømmer om at blive en faglig stærk værkstedsmontør eller måske bedre end du allerede er, så du trives med at lære nyt.
  • Måske har du en baggrund som smed, montør, mekaniker eller industritekniker og som holder af montageopgaver, generelt værkstedsarbejde og andre forefaldende opgaver på et maskinværksted. Er du tillært med gåpåmod og nysgerrighed indenfor industrien, høre vi også gerne fra dig.
  • Hvis du har smedebaggrund, kan der også komme andre opgaver som eks. svejsning samt lave pladebuk mm.
  • Du er vild med at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer om spændende og mangeartede montageopgaver i en virksomhed, som laver innovative løsninger til industrien.
  • Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden. 

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed ved Hobro, som laver innovative løsninger til industrien, er medarbejdernes trivsel i højsæde. Virksomheden tror på, at resultater og succes opnås ved anerkendelse af deres medarbejders arbejdsindsats.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien. Opstart er i uge 15.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedekund eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58391) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Værkstedsmontør ...