• English
Hjem | Jobopslag | Værkstedsmontør med styring af egne arbejdsopgaver

Vil du have en lydhør ledelse, gode kollegaer og mangeartede opgaver? Hvis ja, så har vi denne faste stilling nord for Aarhus.  

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer som samarbejder om mangeartede opgaver til bla. byggeindustrien. Arbejdsopgaverne i denne stilling vil eks. være produktion og montage af bygningsdele i metal, kvalitet, pakning til ordre samt styring af egen hverdag.

Du er iderig og kan være med til at udtænke kundetilpassede løsninger, hvor der både fremstilles prototyper og mindre serier. Du har generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet.

Du vil arbejde i et lyst og åbent arbejdsmiljø på en arbejdsplads med en nærværende ledelse.

Du har måske en baggrund som smed, mekaniker eller måske tillært, hvilket gør at du kan varetage spændende opgaver af forskellig karakter.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik nord for Aarhus, som fremstiller både prototyper og mindre serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Virksomheden ønsker en ny medarbejder til ansættelse, da de vækster.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars eller eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57813) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Værkstedsmontør med styring af egne arbejdsopgaver