• English
Hjem | Jobopslag | Værkstedsmontør/mekaniker eller tilsvarende til job med mulighed for faglig og personlig udvikling sydvest for Aarhus

Vil du arbejde i en virksomhed, som holder på deres medarbejdere i mange år, fordi de tror på, at arbejdsglæde smitter?

Om dig og jobbet:

Du har måske en baggrund som mekaniker, smed eller anden tilsvarende faglig baggrund eller er tillært i industrien, hvilket gør, at du kan varetage spændende produktionsmontage eventuelt med bore, lave gevind, montage evt. lettere svejseopgaver af forskellig karakter.

Du trives i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø og med faglig udvikling, hvor du laver kundetilpassede kvalitetsløsninger på værkstedet. Det vil være at samle kundens produkter i en jern og metal virksomhed.

Du vil arbejde et sted med en flad ledelsesstruktur, hvor der er højt humør og kort fra tanke til handling.

Du bidrager med en god stemning, og du er en teamplayer, så du ser frem til at have gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du har fagligheden i orden, så du vil have en kompetent ledelse, som sørger for et godt arbejdsmiljø og muligheder for frihed i en afvekslende hverdag.

Då går efter en fast stilling, hvor du kan være i mange år.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed sydvest for Aarhus, som udvikler og producerer kundetilpassede kvalitetsløsninger til store og små virksomheder, lægger vægt på at være en rummelig arbejdsplads med godt humør. Virksomheden tilbyder et godt fast arbejde, på alm. daghold.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 (Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV)

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59291) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Værkstedsmontør/...