• English
Hjem | Jobopslag | Værkstedsmontør / produktionsmedarbejder til markedsledende virksomhed i Hobro

Har du lyst til at arbejde med værkstedsmontage og være en del af et stærk team? Vil du arbejde i en virksomhed der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø? Hvis ja, så tjek her:  

Om jobbet og dig:

Du brænder for at lave montageopgaver men også mere generelt produktionsarbejde m.m.

Du drømmer om at arbejde i en markedsledende virksomhed, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor dit primære arbejde handler om montage af enheder til industrien.

Du har forståelse og interesse for generelt værkstedsarbejde, hvor du udviser flair for brug af håndværktøj. Du skal kunne læse en arbejdsmanual (står på engelsk).

Du er ikke bange for at tage mangeartede ad-hoc-opgaver, og du er frisk og har gåpåmod.

Du ser frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger fra flere faggrupper, som ikke er bange for at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Du vil arbejde i en virksomhed, som har branchens nyeste teknologier, og som både opererer i Danmark, men også globalt, hvor der bliver sat pris på, at du er vild med at levere et godt stykke arbejde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne større virksomhed ved Hobro, som laver innovative løsninger til industrien, er medarbejdernes trivsel i højsæde. Virksomheden tror på, at resultater og succes opnås ved anerkendelse af deres medarbejders arbejdsindsats. Derudover udvider de også gerne deres ansattes færdigheder gennem faglig udvikling, træning og interne uddannelsesplaner.

Virksomheden laver en lang række medarbejderaktiviteter for at fremme det gode kollegaskab og evnerne indenfor teamwork. Virksomheden tilbyder konkurrencedygtig løn og et godt arbejdsmiljø, og de har stor forståelse for deres ansattes balance mellem arbejde og privatliv. De gør således meget for at tiltrække, motivere og fastholde de højt kvalificerede medarbejdere.

 Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse hvis du trives i virksomheden eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57052) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Værkstedsmontør / produktionsmedarbejder til markedsledende virksomhed i Hobro