• English
Hjem | Jobopslag | Værkstedsmontør/servicemontør søges til grøn virksomhed med et godt arbejdsmiljø

Drømmer du om montageopgaver, service m.m. med den grønne omstilling som omdrejningspunkt?

Om dig og jobbet:

Du vil bruge din erfaring indenfor industrien til at varetage spændende montageopgaver af forskellig karakter.

Du er vild med en dynamisk hverdag, hvor du laver montage på værkstedet eller er ude i marken med service og installation kundetilpassede kvalitetsløsninger med grøn energi som omdrejningspunkt. Du trives både med nye udfordringer og med rutinemæssige opgaver.

Du sætter en stor ære i af være grundig og sikre kvaliteten af de opgaver, du monterer sammen med dine gode kollegaer.

Du er iderig, så du vil se det som et spændende plus, at du kan byde ind med ideer til videre produktudvikling.

Du vil arbejde i en virksomhed, som vægter personligheden lige så højt som fagligheden, og hvor du modtager god og kompetent oplæring og værdsættes for dit arbejde.

Du er typen, som bidrager til den gode stemning, og du vil derfor nyde at arbejde et sted med godt humør og ordnede forhold.

Du har måske en teknisk baggrund som automatiktekniker, elektriker, mekaniker eller måske er du tillært med gåpåmod og stor lyst til at lære nyt. Du har måske truckcertifikat og kan lide mangeartede opgaver.

Til jobbet har du kendskab til el.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed i Aarhus, som udvikler og producerer løsninger indenfor grøn energi, lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og at tilbyde deres medarbejdere ordnede forhold. Virksomheden er meget handlingsorienterede omkring omstilling til vedvarende energikilder og er stærke støtter af verdensmålene.

Virksomheden har store ambitioner, og disse ambitioner har ført til en sund og hastig vækst, hvilket gør at virksomheden kan se sig selv som fremtrædende aktører på det internationale marked om en kort årrække.

Medarbejdertilfredsheden og bæredygtige løsninger er det fundament virksomheden er bygget på.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina hos HR-Industries på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58134) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

 

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Værkstedsmontør/servicemontør søges til grøn virksomhed med et godt arbejdsmiljø