• English
Hjem | Jobopslag | Vedligeholdstekniker på el-siden søges til Randers

Har du sans for fejlfinding på automationsudstyr og maskiner, og vil du arbejde med meget forskelligt maskineri? Hvis ja, så er du måske den vedligeholdstekniker vi kigger efter til fast stilling i Randers.

Jobbet: HR-Industries søger en vedligeholdstekniker for brancheførende virksomhed i Randers. Her er der tale om et job, hvor du kommer bredt omkring og vil få opgaver med fejlfinding, reparation og udskiftning af udstyr på moderne produktionsvirksomhed. Dagligdagen vil eks. være:

  • Medvirke til at holde maskinanlæg på en stadig høj teknisk standard
  • Sparring med andre fabrikker
  • Løbende forbedringer af maskinanlæg på el-siden
  • Dokumentation, nytænkning m.m.

Omkring virksomheden:

Denne større virksomhed ved Randers designer, udvikler og producerer genanvendelig emballage. Virksomheden er markedsledende indenfor sit felt og har et stort fokus på bæredygtighed.  Hygiejne og omhyggelighed vægtes højt, samt et højt fagligt niveau hos medarbejderne. Der lægges vægt på samarbejde på tværs af faggrupper, og at omgangstonen er uformel og åben. Der tilbydes en konkurrencedygtig løn, pensionsforhold og skifteholdsvilkår. Arbejdsopgaverne er indenfor spændende og udviklende tekniske problemstillinger, så der er god mulighed for faglig udvikling. Medarbejderne udtrykker sig positivt om et velfungerende medansvar. Virksomheden har en velfungerende personaleforening, som afholder mange gode arrangementer.

 Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Jobbet er en fast stilling, på alm. daghold. Løn efter kvalifikationer.

Din baggrund til jobbet: Du har eks. en baggrund som elektriker, industri-/autoelektriker, automatikfagtekniker eller en faglig uddannelse som f.eks. servicetekniker eller lignende. Du har evt. praktisk erfaring indenfor maskinopbygning og /eller reparation samt fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund eller Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 57582. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Har du de mindste spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vedligeholdsteknik...