• English
Hjem | Jobopslag | Vedligeholdstekniker/reparatør søges til Skive

Har du sans for fejlfinding på mekanik og automationsudstyr, og vil du arbejde med meget forskelligt maskineri samt den allernyeste teknologi indenfor pakkeri? Så er du måske vores nye vedligeholdsmedarbejder

HR-Industries søger en vedligeholdstekniker/reparatør for brancheførende virksomhed i Skive.

Her er der tale om et job, hvor du kommer bredt omkring og vil få opgaver med fejlfinding, reparation og udskiftning af udstyr af både mekanisk og elmæssig karakter. Virksomhedens maskinpark er et mix af nye og brugte maskiner.

Hvad tilbydes der: Virksomheden har et konstant fokus på at bevare og udvikle det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en større koncern med ambitiøse målsætninger. Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Arbejdsopgaver i dagligdagen er således:

  • Vedligeholdelse og servicering af produktionslinje.
  • Fejlfinding og reparati­on på forskellige typer anlæg.
  • Deltagelse i løbende udvikling og forbedring af maskiner og anlæg.

Faglige og personlige kompetencer: Du har en relevant faglig uddannelse og erfaring indenfor industrien. Uddannelsesmæssigt kunne du være smed, automatikteknikeruddannelse eller relevant erfaring til stillingen. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

Sådan bliver du ansat: Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 6 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning: Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 55926 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vedligeholdstekniker/reparatør søges til Skive