• English
Hjem | Jobopslag | Vedligeholdsteknikere til henholdsvis dag- og nattur i Randers

HR-Industries søger erfarene vedligeholdsteknikere til brancheførende virksomhed i Randers. Virksomheden er en del at en stor koncern, der har mere end 2.400 dedikerede medarbejdere rundt omkring i verden.

I Randers er der ansat ca. 200 medarbejdere. 40 af disse arbejder med systematisk vedligehold af produktionsmaskinerne samt reparationsopgaver og indkøring af nyt udstyr.

Virksomheden designer, udvikler og producerer genanvendelig plastemballage. Virksomheden er markedsledende indenfor sit felt og har et stort fokus på bæredygtighed.

Hygiejne og omhyggelighed vægtes højt, samt et højt fagligt niveau hos medarbejderne.

Der lægges vægt på samarbejde på tværs af faggrupper, og at omgangstonen er uformel og åben.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn, pensionsforhold og skifteholdsvilkår.

Arbejdsopgaverne er indenfor spændende og udviklende tekniske problemstillinger, så der er god mulighed for faglig udvikling. Medarbejderne udtrykker sig positivt om et velfungerende medansvar. Virksomheden har en velfungerende personaleforening, som afholder mange gode arrangementer.

De primære arbejdsopgaver vil være:

Vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner, robotter og tilhørende produktionsudstyr samt planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn.

De ideelle kandidater har:
• en håndværksmæssig baggrund som smed, maskinarbejder, mekaniker, automatiktekniker eller lignende
• erfaring med vedligehold og fejlfinding af produktionsudstyr, herunder robotter
• erfaring med PLC og hydraulik-/pneumatiksystemer samt fejlfinding på samme

Herudover er det vigtigt at kandidater er serviceorienterede, strukturerede, kvalitetsbevidste og analytiske samtidigt med, at de følger opgaverne til dørs. Kandidater er vant til at arbejde med forskellige IT-værktøjer, kan begå sig på engelsk i skrift og tale og er i det hele taget positive og udadvendte. Kandidater skal have gode samarbejds- og kommunikationsevner og væer i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, så søg straks.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ – og anfør referencenummer: 55853.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb

Vedligeholdsteknikere til henholdsvis dag- og nattur i Randers