• English
Hjem | Jobopslag | Vil du i lære som industritekniker? Vi mangler en lærling nu!

Vil du blive klædt godt på til et job i en moderne produktion?

Vil du være lærling i en virksomhed med god løn under uddannelse og et godt arbejdsmiljø?

Vil du tilbydes lækker kantineordning og hyggelige medarbejderarrangementer?

Om jobbet:

Du drømmer om god løn under uddannelse og om at blive udlært under rigtigt gode forhold. Industrien tørster efter faglært arbejdskraft, så med denne lærlingeuddannelse vil du blive en meget eftertragtet ressource.

Som industriteknikerlærling kommer du til arbejde i jern- og metalindustrien, her er du med til at fremstille og vedligeholde spændende maskiner og produktionsanlæg.

Du vil som lærling få en fed uddannelse og blive klædt rigtigt godt på til en fremtid, hvor industrien mangler lige netop dig!

Du vil blive lærling i en virksomhed nord for Aarhus, som udvikler maskiner, systemer og fuldautomatisk procesudstyr til fødevareindustrien.

Tøv ikke med at tage kontakt allerede i dag – for vi mangler dig, og du tilbydes en spændende lærlingeplads i industrien. Giv et kald, om vi sætter en samtale op med virksomheden.

Om virksomheden:

Denne større internationale virksomhed udvikler maskiner, systemer og fuldautomatisk procesudstyr til fødevareindustrien. Ledelsen er dansk, og der er kort fra leder til medarbejder, hvilket gør at virksomheden er kendt for en flad ledelsesstruktur med et godt arbejdsmiljø. Samarbejde og trivsel vægtes højt, og medarbejderne bliver klædt godt på til jobfunktionerne i de moderne produktionsforhold. Der udtrykkes fra medarbejderne tilfredshed med, at der lyttes til optimeringsforslag i produktionen, hvilket giver et godt socialt sammenhold på tværs af organisationen. Firmaet er præget af faglig stolthed, stærke værdier og højt til loftet. Virksomheden tilbyder rigtigt gode lønforhold, lækker kantineordning og hyggelige medarbejderarrangementer. De passer godt på deres ansatte, som de gør en stor indsats for at holde på.

Kontakt:

Ved spørgsmål til lærlingepladsen kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.  Vi gennemfører samtaler løbende, og pladsen kan blive besat hurtigt, så søg nu!

Ansøgning – Job nr. 55234

HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og lærlingepladsen kan blive besat hurtigt, så søg jobbet nu ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 55234

 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du allerede tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Vil du i lære som...