• English
Hjem | Uncategorized | ”Det gik utroligt nemt”

Thomas– lagermedarbejder/pakkeri

”Det gik utroligt nemt,” sådan siger Thomas om sit rekrutteringsforløb hos HR-Industries. ”Jeg oprettede mig søndag. Mandag ringede jobkonsulenten og til vores online møde dagen efter, havde han tre jobs, jeg kunne vælge imellem bare ud for mit CV.”

Thomas havde meldt sig ind i HR-Industries database, fordi han trængte til luftforandring fra sit tidligere job, hvor arbejdspresset ikke hang sammen med timerne.

Jeg tror, der gik en uge fra jeg registrerede mig og havde online-møde med jobkonsulenten, til jeg havde skrevet under på min nye projektansættelse.”

Thomas forklarer, at jobkonsulenten var god til at spørge ind til Thomas’ kompetencer, og at de gennemgik både beliggenhed og løn sammen.

Thomas valgte, trods en vis skepsis, at registrere sig hos et vikar- og rekrutteringsbureau, fordi han havde hørt, at det ikke er alle jobs, som kommer ind på de store jobsøgningssider, men at nogle stillinger kun besættes internt i vikarbureauet. Hans tidligere negative erfaringer med vikarbureauer havde gjort, at han virkeligt brugte lang tid på at undersøge markedet. Thomas fortæller, at han fandt mange positive tilbagemeldinger om HR-Industries på nettet. ”Jeg har også kun positive ting at sige om jer, og jeg synes, at det er så godt, at I kommer ud på arbejdspladserne og holder øje med, om vi har det godt. Det snakker de andre vikarer også om her, hvor jeg er ansat.”

Thomas fortæller videre, at han er glad for, at HR-Industries gør meget for at vælge de rigtige medarbejdere og virksomhedsmatch. ”Det betød meget for mig, at HR-Industries ikke bare sender folk helt ukritisk ud i virksomhederne, det gjorde at jeg virkelig følte, at jeg blev taget meget seriøst.”

Til spørgsmålet om HR-Industries kunne gøre noget bedre i forhold til rekrutteringen svarer Thomas; ”Nej, faktisk overhovedet ikke, jeg kan ikke se, at I kunne gøre noget bedre. Og jobbet passer så godt til mig, det er megafedt her.”