Vi er glade for at have dig med på holdet som vikar i HR-Industries og ser frem til et godt samarbejde! Når du arbejder for HR-Industries, er vi din arbejdsgiver. Vi udbetaler din løn og fungerer som enhver anden normal arbejdsgiver.

Når du er vikar hos HR-Industries, får du en fast personalekonsulent. Din konsulent vil gøre sig bekendt med dine ønsker og kvalifikationer og ud fra dette forsøge at finde opgaver, som passer bedst muligt for dig.

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Og vi får da også løbende spørgsmål om alt fra løn til vikarlogin. Derfor har vi i nedenstående samlet de spørgsmål, som vi får flest af. Vi håber, du finder svar på dine spørgsmål. Gør du ikke, så ring til os på 86423540.

Vi modtager mange henvendelser om, hvordan man skal forholde sig i situationer vedr. coronavirusen. Vi tager vores forholdsregler og følger råd og anbefalinger fra myndighederne, samt de forholdsregler der er hos den enkelte virksomhed, hvor du kan arbejde som vikar.

Sociale arrangementer

Vi inviterer vi til en række sociale arrangementer over året, der er med til at knytte alle vores medarbejdere sammen.

Timeregistrering

Din timeregistrering er grundlag for al lønudbetaling. For at få udbetalt din løn, skal du registrere dine timer online i vores system.

Løn & feriepenge

Din timeløn afhænger bl.a. af arbejdsopgaven i den pågældende virksomhed og fastsættes inden vikariatets opstart.

Sygdom & fravær

Skulle du være så uheldig at blive syg, kan du læse her hvad du skal gøre for at sygemelde dig. Ring også til din kontaktperson på virksomheden, hvor du arbejder.

Dine ansættelsespapirer

Som vikar i HR-Industries er du ansat hos os, men dit arbejdssted er i den virksomhed, hvor du fungerer som vikar. Dine ansættelsesmæssige forhold er beskrevet i tilknytningsaftalen og arbejdshenvisningen.

Vikarweb – din personlige side

Her har du mulighed for at rette dine stamdata, uploade nyt CV, søge job, tidsregistrere dine timer og meget mere.