Hvert år arrangerer HR-Industries et motionsløb for hele familien, hvor både vores ansatte og borgere fra lokalsamfundet kan deltage. Motionsløbet foregår i Fladbro Skov ved Randers.

Hygge er omdrejningspunktet, når HR-Industries samler ansatte med familier og lokale familier til Zig Zag-løbet i Fladbro Skov ved Randers.
Med en børnerute til de yngste og en rundtur på knap 3,25 kilometer, som de voksne kan udfordre en, to eller tre gange, er der lagt op til motion og hygge, når HR-Industries Zig Zag-løbet skydes i gang én gang årligt i Fladbro Skov ved Randers. Ruten udmærker sig ved cirka 250 meter ligeud-løb, mens resten af turen er op-og-ned, ud-og-ind. Heraf løbets navn – Zig Zag-løbet.

Børn prioriteres højt

Zig Zag-løbet er et familieløb med vægt på familie. Så mangler du luft, eller har du bare ikke lyst til mange kilometers spurt, er det helt ok at tilbagelægge turen i dit eget, adstadige tempo. Og børnene bliver prioriteret højt. Derfor er der selvfølgelig medaljer til de mindste for et velgennemført løb. Ligesom der bliver sørget for grillpølser, slikposer, æbler og saft. Påfuglene, der holder til i området, er også med til at give en god stemning.

Distancer for alle

Zig Zag-løbet bliver afviklet over følgende distancer:

  • Voksen løb: 3,25 – 6,5 og 9,75 km
  • Børneløb: 3,25 km
  • Børneløb (små børn): 750 m og 1500 m

Der uddeles præmier til vinderne af hver distance.

Sted: Skovhuset v/Krohaven, Fladbro Skov, Randers.

Tid: Sidst i september 2022. Der kommer information

Tilmelding for ansatte i HR-Industries: Kontakt Henrik Friis-Andersen på e-mail: hf@hr-industries.dk

Tilmelding for andre: Via sportstiming.dk – der kommer link