Hvert år arrangerer JKS/HR-Industries i samarbejde med Randers Freja Motion et motionsløb for hele familien, hvor både vores ansatte og borgere fra lokalsamfundet kan deltage. Motionsløbet foregår i Fladbro Skov ved Randers.

Hygge er omdrejningspunktet, når JKS/HR-Industries i samarbejde med Randers Freja Motion samler ansatte med familier og lokale familier til Zig Zag-løbet i Fladbro Skov ved Randers, næste gang 29 september 2024. https://my.raceresult.com/293257/info

Med en børnerute til de yngste og en rundtur på knap 3,25 kilometer, som de voksne kan udfordre en, to eller tre gange, er der lagt op til motion og hygge, når HR-Industries Zig Zag-løbet skydes i gang én gang årligt i Fladbro Skov ved Randers. Ruten udmærker sig ved cirka 250 meter ligeud-løb, mens resten af turen er op-og-ned, ud-og-ind. Heraf løbets navn – Zig Zag-løbet.

Billeder – 2023  https://hr-industries.dk/zigzag-hr-industries-loebet-2023/  

Børn prioriteres højt

Zig Zag-løbet er et familieløb med vægt på familie. Så mangler du luft, eller har du bare ikke lyst til mange kilometers spurt, er det helt ok at tilbagelægge turen i dit eget, adstadige tempo. Og børnene bliver prioriteret højt. Derfor er der selvfølgelig medaljer til de mindste for et velgennemført løb. Ligesom der bliver sørget for grillpølser, slikposer, æbler og saft. Påfuglene, der holder til i området, er også med til at give en god stemning.

Distancer for alle

Zig Zag-løbet bliver afviklet over følgende distancer:

  • Voksen løb: 3,25 – 6,5 og 9,75 km
  • Børneløb: 3,25 km
  • Børneløb (små børn): 750 m og 1500 m
  • Et løb i samarbejde med Randers Freja Motion

Resultater – 2023 — https://my.raceresult.com/249948/results 

Der uddeles præmier til vinderne af hver distance.

Sted: Skovhuset v/Krohaven, Fladbro Skov, Randers.

Tid: 29 sep. 2024

Tilmelding Online: https://my.raceresult.com/293257/info 

Tilmelding for ansatte i JKS/HR-Industries: Kontakt Henrik Friis-Andersen på e-mail: hf@hr-industries.dk