• English

Fordele ved rekruttering til vikariater og fastansættelser gennem HR-industries

Som industrivirksomhed får du i HR-Industries en samarbejdspartner, der selv har en baggrund indenfor industrien. Vi arbejder ikke med andet, og vi ved, hvad der er vigtigt for dig som virksomhed. HR-Industries A/S en del af JKS-koncernen med speciale i bemandingsløsninger til jern- og metalindustrien.

Specialist til industrien

Med HR-Industries som leverandør får du adgang til specialister indenfor industrien. Vi arbejder ikke med andet end industrien, og det er vi stolte af.

Stort netværk af industrikandidater

Vi har et meget stort netværk af kandidater til jobs i industrien, og vi er konstant opsøgende for at få flere kandidater med i netværket.

360 graders rekruttering

Vi rekrutterer hele pakken af medarbejdere til industrivirksomheder – fra den ufaglærte specialarbejder til den højtuddannede ingeniør.

Flere veje til den rigtige kandidat

Vi rekrutterer medarbejdere til faste industrijobs, men vi formidler også projektansættelser og Try & Hire-forløb, hvor din virksomhed kan prøve en medarbejder uforpligtende. Vi tipper også gerne løbende uforpligtende som ønskede kandidater.

Sparring om elever og lærlinge

Vi er engageret i at uddanne fremtidens medarbejdere indenfor industrien, og vi kan give dig professionel sparring om elev- eller lærepladser.

Løbende dialog

Løbende dialog og opfølgning, som sikrer opgaverne bliver løst tilfredsstillende. Vi har stor kontakt til vores vikarer for at sikre, at de trives i projektet. Vi vil også være i løbende dialog med dig, også efter I har ansat én af vores kandidater. For det er vigtigt for os at ansættelsen og medarbejderen fungerer godt.

Tillidsbaseret samarbejde

Vi arbejder ud fra devisen om gensidig respekt, tillid og loyalitet. Vi tør sige nej til en opgave, hvis vi ikke kan løse den. Vi skaber langsigtede relationer med vores kunder, også i hårde tider.

Medlem af Dansk Industri

Vi er medlem af Dansk Industri. Det betyder ordnede forhold for dine projektmedarbejdere, og at din virksomhed undgår eventuelle fagretlige sager, som kan skade jeres omdømme.

Vi er med i projektet ”vi uddanner sammen”, hvor vi arbejder målrettet med at finde lærlinge til industrien.

Henrik Friis-Andersen, direktør hos HR-Industries Læs om projektet her

Fagområder

HR-Industries er specialister indenfor industrien. Derfor har vi i vores rekrutteringsarbejde udelukkende fokus på de fagområder, der er relevante for industriens virksomheder. Det er til gengæld fagområder, vi har et dybt kendskab til, og hvor vi ved præcis, hvilke kompetencer der kræves. Hvad enten din virksomhed søger medarbejdere. Eller du er jobsøgende.

Industriteknik & værktøjsfremstilling

Vi rekrutterer faguddannede håndværkere til industritekniske opgaver og værktøjsfremstilling.

Smede- & svejsearbejde

Vi forstærker medarbejderstaben, når det drejer sig om smedarbejde og certifikatsvejsning.

El & Automatik

Vi er eksperter i rekruttering af elektrikere, automatikteknikere og industrielektrikere.

Service & Vedligehold

Vi finder kompetente medarbejdere til service og vedligehold i industrivirksomheder.

Produktion & Lager

Vi hjælper med fagfolk til at betjene lageret og håndtere simple eller avancerede maskiner.

Ingeniør-, maskinmester- & teknikeropgaver

Vi rekrutterer ingeniører, maskinmestre og teknikere med de rigtige spidskompetencer.

Administration, indkøb & salg

Vi finder medarbejdere til administrative opgaver, koordinering, HR, support og salg.

Find os her