Vi har igennem de seneste mange år samlet på glade og tilfredse kunder, ansatte og samarbejdspartnere. Vi tager på besøg på arbejdspladsen, så vi netop kan screene de helt rigtige medarbejdere, da kemi er en absolut stor faktor for os.

Mange af vores ansatte kigger også forbi vores kontor, når de alligevel er i nærheden. Det giver god mulighed for at få en snak om stort og småt over en kop kaffe. Og det giver os mulighed for at følge med i, hvordan det går med vores medarbejdere og med opgaverne. I det hele taget er personlig kontakt og god kommunikation af stor vigtighed for os.

Mathias – maskinmesterjob igennem HR-Industries

Lasse gik fra vikar til lærling

Jeg har bare anbefalet alle, som har været lidt trætte af deres arbejdssituation: tag fat i HR-Industries,” fastslår lagermedarbejder Mads, som er landet i en god fastansættelse.

HR-Industries er nemme at komme i kontakt med, og der er hurtig respons,”

Det føles mere som et samarbejde end en jobsamtale”

Jeg fik hjælp til lige præcis det, jeg ville”

Der skulle ske et eller andet nyt,” fortæller Rasmus, om sit skifte fra almindelig elektriker til industrielektriker.”

Det gik meget smertefrit. Og det kørte lige efter bogen,” siger glasblæser Jørgen om sin rekruttering gennem HR-Industries.”

Der bliver ikke gjort forskel på os vikarer og de faste. Det er en meget positiv oplevelse”

Jeg har anbefalet HR-Industries til mange andre. Både da jeg var i arbejde, men især her efter jeg blev ansat efter kun en uges ledighed,” griner montør Chikita.

Det føles ikke, som om HR-Industries’ agenda er at tjene penge, men mere at finde det rigtige match,” fortæller maskinmester Rasmus. ”

Det har været en rigtig fed proces. Hvis jobcenteret tog imod folk, som HR-Industries gør, så ville der ikke være ret mange ledige,” mener ingeniøruddannede Stefan.”

Allerede fire uger efter jeg blev ansat ved HR-Industries, så havde jeg et vikariat hos den virksomhed, jeg ønskede. Og efter længere projekt fik jeg en fastansættelse.”

Jeg synes, det hele er løst til U.G.” Sådan svarer Hasan på spørgsmålet om, hvordan han oplevede sin rekrutteringsproces hos HR-Industries.

Jeg arbejder med smede- og montagearbejde og har arbejdet som vikar hos HR-Industries i flere år.”

HR-Industries var rigtig gode til at hjælpe mig med at finde en fast stilling indenfor service og vedligehold”

Det gik utroligt nemt,” sådan siger Thomas om sit rekrutteringsforløb hos HR-Industries. ”Jeg oprettede mig søndag. Mandag ringede jobkonsulenten og til vores online møde dagen efter, havde han tre jobs, jeg kunne vælge imellem bare ud for mit CV.”

”Jeg har siddet som salgschef i mange år, så jeg har slet ikke haft berøring med jobsøgning. Det var en helt ny verden for mig.”

Jeg har fået referencepersoner, netværk og noget på CV’et”

”Dejligt nemt!” Sådan beskriver Rasmus med få ord sin rekruttering gennem HR-Industries.

Jeg blev ringet op, og derefter gik det bare slag i slag. Det var meget effektivt. Jeg gik fra at være jobsøgende til at være fastansat i en rigtig god stilling på ganske kort tid.”