• English
Hjem | Hjem | Vores ydelser til jobsøgende

Industrien er fyldt med spændende jobs. Har du en industriuddannelse som faglært, ingeniør, maskinmester eller tekniker. Eller ønsker du en fremtid indenfor industrien. Så er HR-Industries den specialiserede samarbejdspartner, der kan skaffe dig jobbet. HR-Industries A/S en del af JKS-koncernen med speciale i bemandingsløsninger til jern- og metalindustrien.

Fastansættelse

Arbejder du indenfor industrien, og trænger du til nye udfordringer? Eller er du ledig - måske tilmed nyuddannet? Lad HR-Industries finde drømmejobbet til dig.

Try & Hire

Prøv et job af uforpligtende. Et Try & Hire forløb hos HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at lære hinanden at kende inden en eventuel fastansættelse.

Projektansættelse

Trives du med vekslende arbejdssteder og arbejdstider, og vil du gerne have varierende arbejdsopgaver? Overvej en projektansættelse hos HR-Industries.

Delelæreplads

Er du interesseret i en industriuddannelse, hvor du gennem din læretid prøver og får praktisk erfaring fra flere virksomheder? HR-Industries kan hjælpe dig med en delelæreplads.

Faguddannet studiejob

Er du studerende med en industriuddannelse i bagagen, så kan HR-Industries hjælpe dig med et studiejob, hvor du bruger din faglige uddannelse og holder kontakt med industrien. Eller har du sabbatår?

Sparringspartner til industris jobs

Ønsker du sparring på mulighederne for et job i industrien eller drømmer du om en industriuddannelse? Vi tilbyder sparring, så du kan finde vejen til dit drømmejob.

Find Dit Drømmejob med HR-Industries

Leder du efter det perfekte jobmatch? HR-Industries er eksperter i jobformidling til industrien og kan guide dig til dit næste karriereskridt. Uanset om du ønsker en position som projektansat direkte under HR-Industries' vinger eller drømmer om en fastansættelse i en topvirksomhed, står vi klar til at hjælpe. HR-Industries A/S en del af JKS-koncernen med speciale i bemandingsløsninger til jern- og metalindustrien.