Industrien er fyldt med spændende jobs. Har du en industriuddannelse som faglært, ingeniør, maskinmester eller tekniker. Eller ønsker du en fremtid indenfor industrien. Så er HR-Industries den specialiserede samarbejdspartner, der kan skaffe dig jobbet.

Fastansættelse

Arbejder du indenfor industrien, og trænger du til nye udfordringer? Eller er du ledig - måske tilmed nyuddannet? Lad HR-Industries finde drømmejobbet til dig.

Try & Hire

Prøv et job af uforpligtende. Et Try & Hire forløb hos HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at lære hinanden at kende inden en eventuel fastansættelse.

Projektansættelse

Trives du med vekslende arbejdssteder og arbejdstider, og vil du gerne have varierende arbejdsopgaver? Overvej en projektansættelse hos HR-Industries.

Delelæreplads

Er du interesseret i en industriuddannelse, hvor du gennem din læretid prøver og får praktisk erfaring fra flere virksomheder? HR-Industries kan hjælpe dig med en delelæreplads.

Faguddannet studiejob

Er du studerende med en industriuddannelse i bagagen, så kan HR-Industries hjælpe dig med et studiejob, hvor du bruger din faglige uddannelse og holder kontakt med industrien.