Din timeløn afhænger bl.a. af arbejdsopgaven i den pågældende virksomhed og fastsættes inden vikariatets opstart.

Vi er en virksomhed, der er kendt for at have styr på tingene. Det er vi meget stolte af. Derfor gør vi meget ud af, at alt er i orden omkring din løn m.m.

Når du arbejder som vikar, er der flere praktiske omstændigheder og ansættelsesmæssige forhold, du sandsynligvis ikke kender til, men som er vigtige at vide. Vi vil derfor gerne give dig nogle overordnede oplysninger i det følgende.

Løn

Din løn overføres til din konto hver 14. dag i ulige uger. Du modtager en lønseddel på din mailadresse. Hvis du ikke har en mailadresse, bliver lønsedlen sendt pr. post til din privatadresse.

Du skal sørge for at godkende dine timer online ved ugens udgang. Det er nemlig kun godkendte timesedler, der kan afregnes.

I udgangspunktet vil du blive aflønnet på samme lønniveau som i den virksomhed, hvor du udfører projektet. I nogle tilfælde kan virksomheder have individuelle lønninger. I sådan et tilfælde vil lønniveauet afstemmes i dialog mellem dig, HR-Industries og virksomheden. I din arbejdshenvisning, vil din løn i projektet være angivet.

Ferie og fridage

Inden du starter hos os, er det vigtigt at du oplyser os om i forvejen planlagt ferie og fridage. Hvis du under dit vikariat ønsker at holde ferie eller tage en fridag, aftales dette med kunden/din kontaktperson og meddeles herefter hurtigst muligt til os på kontoret.

Feriepenge

Der indbetales feriepenge svarende til 12,5 % af din løn.

HR-Industries indbetaler dine feriepenge til FerieKonto. For at se dine registreringer på FerieKonto skal du benytte NemID. Er dette ikke muligt, skal du kontakte FerieKonto.

Skulle der være en fejl i de optjente feriepenge, skal du kontakte os på kontoret.

Fritvalgsordning

Fritvalgsordningen har erstattet S/H-opsparingen. Beløbet henstår til udbetaling 2 gange om året – til sommer og til jul. Derudover kan du selv henvende dig for udbetaling af penge fra din Fritvalgs Lønkonto uden for perioderne; de vil så blive udbetalt i forbindelse med førstkommende lønudbetaling.

Har du spørgsmål vedrørende løn eller feriepenge er du altid velkommen til at kontakte Lone pr. telefon 86 42 35 40 eller mail lb@hr-industries.dk