Som vikar i HR-Industries er du ansat hos os, men dit arbejdssted er i den virksomhed, hvor du fungerer som vikar. Dine ansættelsesmæssige forhold er beskrevet i tilknytningsaftalen og arbejdshenvisningen.

Efter at du har registreret dig i vores system, får du en mail tilsendt med et brugernavn og et password, som du bruger til at logge ind på din profil. Her kan du også finde dine ansættelsespapirer m.m. Du er ansat hos os, men dit arbejdssted er i den virksomhed, hvor du fungerer som vikar.

Ansættelsespapirer

Inden dit første projekt indgår vi en tilknytningsaftale. Derefter vil du modtage en arbejdshenvisning for hvert enkelt projekt.

Tilknytningsaftalen og arbejdshenvisningen udgør tilsammen din ansættelseskontrakt.

Tilknytningsaftale

Tilknytningsaftalen dokumenterer, at du er tilknyttet HR-Industries som vikar. Det er vigtigt, at du læser den godt igennem, og at du får afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål hos vores konsulenter.

Arbejdshenvisning

I arbejdshenvisningen forefindes de nødvendige informationer om det enkelte vikariat – adresse, telefonnummer, kontaktperson, arbejdsopgaver, arbejdstid, varighed, løn mm. – som på forhånd er aftalt og godkendt af dig. Hvis projektet ikke stemmer overens med det, der er angivet i arbejdshenvisningen, eller hvis der igennem projektet sker ændringer i enten arbejdstid, varighed eller opgaver, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi enten kan tilrette arbejdshenvisningen eller lave en ny arbejdshenvisning, der stemmer.

Arbejdet ved virksomheden

Hvis vores medarbejdere ikke er tilfredse, bliver det heller ikke en god oplevelse for virksomhederne. Derfor er vi meget optaget af, at du som medarbejder er tilfreds med arbejdspladsen, arbejdsforholdene og dit forhold til HR-Industries. Har du brug for en dialog omkring dit arbejde, dine papir m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.