Har din virksomhed brug for en ekstra medarbejder i ferier, weekender eller om aftenen? Lej en faguddannet medarbejder, der læser på en videregående uddannelse.

Som industrivirksomhed kan det være vanskeligt at finde kvalificerede fagmedarbejdere til at dække eksempelvis ferieperioder samt aften- og weekendarbejde. HR-Industries har et godt netværk af studerende på maskinmester- og ingeniøruddannelserne med en faglig grunduddannelse i bagagen, som din virksomhed kan leje til at dække behovet for faglært arbejdskraft på skæve tidspunkter. Det er for eksempel smede, industriteknikere, værktøjsmagere eller industrielektrikere.

Helt klar på at løse opgaven

HR-Industries har selv en solid baggrund indenfor industrien, hvilket gør os i stand til at vurdere de studerendes faglige kompetence i forhold til de opgaver, der skal løses i din virksomhed. På det grundlag udvælger vi én eller flere kandidater, som i øvrigt er vant til at arbejde selvstændigt, og derfor er helt klar til den udfordring, det kan være at arbejde på skæve tidspunkter i en industrivirksomhed.

Når HR-Industries har udvalgt egnede kandidater, arrangerer vi et møde med din virksomhed. Så kan vi sammen med kandidaten finde ud af, om der er grundlag for et samarbejde.

Ansat hos os på industriens overenskomst

Den faguddannede studerende vil formelt være ansat i HR-Industries, og din virksomhed lejer medarbejderen af os. Men vi følger industriens overenskomst med arbejde på gulvet, og vi har i det hele taget et godt samarbejde med industriens faglige organisationer, så medarbejderen arbejder under ordnede forhold.

Ud over at få løst jeres konkrete behov for faguddannet arbejdskraft om aftenen, i weekender og/eller i ferieperioder får din virksomhed en unik mulighed for at brande sig selv. Både i forhold til den faguddannede studerende i har lejet hos HR-Industries, men også overfor den pågældendes medstuderende. De studerende taler jo sammen på uddannelserne, og deler deres erfaringer. Og på den måde udvides din virksomheds netværk, og I får kontakt til flere potentielle, fremtidige medarbejdere.

Det sker faktisk ret tit, at en virksomhedskunde hos HR-Industries ansætter en maskinmester eller en ingeniør med en faguddannet baggrund, som de har haft ansat i studietiden.

Interesseret i en faguddannet studerende?

Kan din virksomhed bruge en faguddannet studerende, eller er du interesseret i at høre mere om muligheden for at bruge en faguddannet studerende i din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer naturligvis også gerne forbi til et møde, eller vi kan mødes til en snak hos HR-Industries.