Prøv et job af uforpligtende. Et Try & Hire forløb hos HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at lære hinanden at kende inden en eventuel fastansættelse.

Til tider kan det være en udfordring at komme i betragtning til et fast job i en industrivirksomhed. Særligt som nyuddannet eller som senior med mange års erfaring. Det kan der være flere årsager til, men kemi betyder mere og mere i dag, og i nogle tilfælde passer det bare bedst, at medarbejder og virksomhed lige prøver hinanden af først. Uforpligtende.

Hvis kemien mellem dig og virksomheden er god, og virksomheden ser, at du er fagligt dygtig, så er vejen til en ansættelse ofte kort. Derfor tilbyder HR-Industries et Try & Hire-forløb, som er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse.

Try & hire-ansættelse som kontorassistent, der hurtigt blev til en fast stilling, for mig”

Try & Hire er en gensidig prøveperiode

HR-Industries har kontakt til mange industrivirksomheder, og flere af virksomhederne vil gerne aftale et Try & Hire-forløb. En del større virksomheder bruger også Try & Hire i perioder med ansættelsesstop. Og når ansættelsesstoppet så hører op, ansætter de typisk medarbejdere, der er – eller har været – hos dem i et Try & Hire-forløb.

Indgår du i et Try & Hire-forløb gennem HR-Industries, lærer du dine arbejdsopgaver og virksomhedens kultur at kende. Og du lærer dine nye kolleger at kende. Samtidig får virksomheden et godt kendskab til dig og dine kompetencer. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem.

Efter tre måneders try & hire blev jeg fastansat. Det har været en god oplevelse og en succes i forhold til jobbet”

Det ender ofte med fastansættelse

Try & Hire-forløbet er afgrænset til et bestemt antal uger. Typisk 12 uger. Og da du i den periode er ansat hos HR-Industries, hjælper vi dig i alle faser af Try & Hire-forløbet, så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål undervejs. I det hele taget sørger vi for gode og ordnede forhold samt ansættelse indenfor gode rammer.