Her har du mulighed for at rette dine stamdata, uploade nyt CV, søge job, tidsregistrere dine timer og meget mere.

Din side er dit personlige webunivers, der er udviklet med det formål at servicere dig som medarbejdere og gøre din hverdag lettere.

Som ansat i/tilknyttet HR-Industries har du mulighed for – via dit brugernavn og et password – at logge på din profil i vores system.

Dette gøres her – LOGIN på din profil

Her har du mulighed for at rette dine stamdata, uploade nyt CV, søge job, tidsregistrere dine timer og meget mere.

Det er vigtigt, at du altid sørger for, at dine oplysninger er opdaterede så vi har korrekte oplysninger om dit navn, din adresse, dit CPR-nr. og din bankkonto, så vi kan udbetale din løn. Du bør give os besked med det samme, hvis oplysningerne ændrer sig.

Har du ikke brugernavn og password, eller har du glemt dem, så tryk på knappen “Glemt adgangskode” og der vil blive lavet et nyt via din mail.

Husk, er du i tvivl om noget, eller opstår der spørgsmål, som du ikke umiddelbart kan finde svar på, så kontakt os endelig.

Tip – hvordan du arbejder med din side

Gå ind på hr-industries.peopletrust.dk/candidate/

Log på med dit brugernavn og password. (Password er selvvalgt da du oprettede dig. Har du glemt adgangskoden, så tryk på knappen “Glemt adgangskode”)

På siden kan du for eksempel:

  • Du kan uploade dit CV
  • Du kan kommunikere med din konsulent hos HR-Industries
  • Du kan registrere og godkende timesedler.
  • Du kan se al kommunikation fra HR-Industries inkl. arbejdsbekræftelser.
  • Du kan se og søge ledige stillinger.

Det er vigtigt, at HR-Industries altid har de korrekte oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Timeseddel

Her kan du se dine timesedler, hvis du bruger vores online system. På vores hjemmeside, under ”Ansat” i punktet Timeregistrering & Løn kan du se forklaring på, hvordan du laver timeregistreringerne online.

Hvis du ikke har adgang til pc eller du har problemer med din side, kan du altid kontakte os på vores hovedtelefonnummer 86 42 35 40 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vi vil hellere have, at du ringer en gang for meget, end en gang for lidt. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@hr-industries.dk og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.