Se en medarbejder an uforpligtende. En Try & Hire-ansættelse gennem HR-Industries giver din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder at kende inden en eventuel fastansættelse.

Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige medarbejder. Én ting er, at de faglige kvalifikationer i forhold til jobbet skal være i orden, men passer medarbejderen nu også ind i virksomhedens kultur, og fungerer den pågældende godt med de kolleger, som er ansat i virksomheden i forvejen. Og en fejlansættelse kan være dyr for virksomheden.

Et Try & Hire-forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, og det kan være med til at fjerne usikkerheden og sikre det rette match, når din virksomhed skal ansætte jeres næste medarbejder. Med et Try & Hire-forløb får virksomhed og kandidat lejlighed til at se hinanden an i en prøveperiode. Helt uforpligtende.

Vælg mellem velkvalificerede industriprofiler

Som specialister indenfor industrien kan HR-Industrires hjælpe jer med velkvalificerede kandidater til et Try & Hire-forløb. Vi har kontakt til mange spændende industriprofiler, så vi kan hurtigt finde kandidater, som har de kvalifikationer, I efterspørger til at styrke jeres virksomhed. Vi finder og foreslår i reglen 2-4 mulige kandidater til den enkelte stilling, som I kan vælge imellem.

Try & Hire-forløbet er afgrænset til et bestemt antal uger. Typisk 20 uger. Og i den periode er kandidaten formelt ansat hos HR-Industries, mens din virksomhed betaler os for medarbejderen, som var det en vikar. Efter 20 uger kan virksomheden fastansætte medarbejderen uden yderligere omkostninger, hvis I og kandidaten ønsker det. Begge parter kan gennem hele Try & Hire-forløbet afbryde samarbejdet med kort varsel.

Try & Hire bygger på gensidighed

Det er vigtigt, at I som virksomhed er opmærksomme på, at et Try & Hire-forløb er gensidigt. Kandidaten skal selvfølgelig vise jer, at han eller hun rent faktisk kan løse den opgave, I skal have løst, og I skal finde ud af om kandidaten passer ind i jeres virksomhed. Omvendt har kandidaten den samme dagsorden. I skal altså også overbevise kandidaten om, at jeres virksomhed er et sted, hvor den pågældende har lyst til at arbejde fremadrettet.

Desuden er det vigtigt at være opmærksom på, at målet med et Try & Hire-forløb som udgangspunkt er, at det ender med en fastansættelse. Det er også derfor, vi hos HR-Industries gør os umage for at finde kandidater til jer, hvor sandsynligheden for et endeligt match er stor. Og vores erfaring er, at et Try & Hire-forløb ender med en fastansættelse i langt de fleste tilfælde. Men det selvfølgelig helt op til jer som virksomhed og til kandidaten.

Vil du vide mere om Try & Hire?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Try & Hire. Vi tager også gerne et møde, hvor vi for eksempel kan drøfte muligheder, betingelser og hvilke kandidattyper indenfor industriområdet, HR-Industries kan hjælpe jer med.