Som ansat hos HR-Industries er du en del af et stort fællesskab. Vi ønsker at styrke dette fællesskab og relationerne til dine kollegaer i marken og os på kontoret, som du jo typisk møder telefonisk eller ved besøg på kontoret.

Vi holder løbende sociale arrangementer med mere, hvor du kan møde andre vikarer og personalet hos HR-Industries. Vi tror på, at en af de bedste måder, at skabe et godt arbejdsmiljø på, er med god kontakt med hinanden og ved at lave sociale arrangementer for dig og dine kolleger, så vi lærer hinanden endnu bedre at kende.

På det sociale plan er der årligt, foruden mindre sociale arrangementer, flere større sociale arrangementer som sommerfest, motionsløb og julefrokost, som vi naturligvis støtter op om.

Vi accepterer og respekterer til fulde myndighedernes beslutninger og retningslinjer vedr. Corona, så nogle sociale arrangementer kan blive justeret.

Kommende arrangementer:

MTB Randers B&U Trail Race 2021 powered by HR-Industries

Vi gentager succesen fra sidste år – MTB Randers B&U Trail Race 2021 powered by HR-Industries. For børn og unge i alderen 9 til 16 år. Se mere på MTB-Randres’ side eller kontakt Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries for billetter eller hvis du vil høre mere om arrangementet.

Sommerarrangement/sommer fest

Der kommer info, hvis det er muligt

HR-Industries Zig Zag-løbet – løbet for hele familien

HR-Industries Zig Zag-løbet – løbet for hele familien Et løb hvor vi skal hygge os. HR-Industries Zig Zag-løbet er et rigtig sjovt og hyggeligt løb med max. 250 m lige strækning, ellers er det ud-ind og op-ned i Fladbro Skoven ved Randers. Rundstrækning på 3,25 km.
Planen er sidst i september. Vi sender information ud.

Læs mere om løbet på HR-Industries Zig Zag-løbet

Fed Fredag i Tivoli Friheden

Hvis tiden tillader det (Corona) arbejder vi på en Fed Fredag, hvor du kan opleve en fed koncert med kendt bands lige midt i Aarhus i Tivoli Friheden. Der kommer info på mail.

Motorsport stævne

Der kommer info

Julefrokost

Der kommer info

Har du forslag til sociale arrangementer, hører vi meget gerne fra dig

Hos HR-Industries er vores medarbejderes trivsel og velbefindende grundlæggende for at skabe gode og velfungerende jobs. Vi tror på, at trivsel også kommer ved forskellige arrangementer.