Som ansat hos HR-Industries er du en del af et stort fællesskab. Vi ønsker at styrke dette fællesskab og relationerne til dine kollegaer i marken og os på kontoret, som du jo typisk møder telefonisk eller ved besøg på kontoret.

Vi holder løbende sociale arrangementer med mere, hvor du kan møde andre vikarer og personalet hos HR-Industries. Vi tror på, at en af de bedste måder, at skabe et godt arbejdsmiljø på, er med god kontakt med hinanden og ved at lave sociale arrangementer for dig og dine kolleger, så vi lærer hinanden endnu bedre at kende.

På det sociale plan er der årligt, foruden mindre sociale arrangementer, flere større sociale arrangementer som sommerfest, motionsløb og julefrokost, som vi naturligvis støtter op om.

I skal huske at holde øje med vores Facebook side, for der kører vi forskellige konkurrencer.

Kommende arrangementer:

Vi arbejder på nye arrangementer som eks.

 • Julehygge
  Butikkerne er begyndt at finde pynten frem. Det første kom allerede i slutningen af september, selvom solen stod højt på himlen. Men julen er da også snart i sigte. Derfor vil vi gerne have jer til at sætte kryds i kalenderen d. 8. december, hvor vi vil invitere jer til smørrebrød, øl, sodavand, gløgg og risalamande på Bøsbrovej 3A. Arrangementet er fra 12-17, hvor I løbende kan komme og gå.
  Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 8. december.
 • Mols everest – HR-Industries medsponsor
  1 og 2 juni, 2024. Kom og kør en helt masse højdemeter på en bakke på legendariske, smukke Mols. Bakken byder på 88 højdemeter, og du kan gøre dig fortjent til en medalje, alt efter hvor mange højdemeter du kører. Hjemmesiden vil desuden have en Hall of Fame for alle der gennemfører en challenge.
  Tjek mere på https://molseverest.dk/ og kontakt Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries, hvis du vil høre mere om eventet eller har lyst til at deltage.
 • Vi finder på noget i foråret, har du ide, så tip os
  HR-Industries Zig Zag-løbet – sidst i september. Hvert år arrangerer HR-Industries et motionsløb for hele familien, hvor både vores ansatte og borgere fra lokalsamfundet kan deltage. Motionsløbet foregår i Fladbro Skov ved Randers. Læs mere om Zig Zag-løbet.
 • Fællesløb.
  Hvis du drømmer om at tage trofæet til næste års zigzag-løb, eller måske drømmer du om at løbe i et fællesskab, så gør vi lige opmærksom på, at der i Randers findes et fællesskab, som HR-Industries er sponsor for, som hedder ”Vi løber i Randers.” Du kan finde linket til fællesskabet her: https://www.facebook.com/viloberiranders

Har du forslag til sociale arrangementer, hører vi meget gerne fra dig

Hos HR-Industries er vores medarbejderes trivsel og velbefindende grundlæggende for at skabe gode og velfungerende jobs. Vi tror på, at trivsel også kommer ved forskellige arrangementer.

Lidt fra sidst

 • HR-Industries Zig Zag løbet: September 2023 afholdt Randers Freja Motion i samarbejde med HR Industries motionsløb for hele familien i Fladbro skov. Se mere her →