• English

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft.

Aktuelle historier fra og om HR-Industries

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier.

Fagområder

Vi har udelukkende fokus på de fagområder, der er relevante for industriens virksomheder. Det er til gengæld fagområder, vi har et dybt kendskab til, og hvor vi ved præcis, hvilke kompetencer der kræves.

10 trins rekrutterings proces

HR-Industries anvender en gennemarbejdet og professionel 10 trins rekrutteringsproces for at sikre kvaliteten i vores arbejde og for at sikre succes for din virksomhed og for vores kandidater.

Firmaprofil

Som specialister i rekruttering af medarbejdere til industrien, hjælper HR-Industries med at finde og ansætte eller udleje de bedste medarbejdere til industriens virksomheder.

Kontakt

Hvis du har brug for information omkring rekruttering af vikarer og nye medarbejdere, eller er du selv jobsøgende, så kontakt os gerne. Vi har kontorer i Randers, Aarhus og Aalborg, og vi svarer hellere end gerne på spørgsmål eller tager en uforpligtende samtale omkring job eller din virksomheds behov.

Vi støtter

Lokalsamfundet spiller en stor og vigtig rolle for HR-Industries. Derfor yder vi støtte til gode, primært lokale initiativer, som har til hensigt at sprede glæde og gøre en forskel for børn.

JKS/HR-Industries Zig Zag-løbet

Hvert år arrangerer JKS/HR-Industries i samarbejde med Randers Freja Motion et motionsløb for hele familien, hvor både vores ansatte og borgere fra lokalsamfundet kan deltage. Motionsløbet foregår i Fladbroskoven ved Randers.

Kandidatudtalelse

Hvordan er det at være i rekrutteringsproces eller ansat hos HR-Industries? Få svaret her.
Flere personer - alt fra lager til komplekse maskiner - fortæller her om, hvordan det har været at søge job eller arbejde med projekter.