Er du studerende med en industriuddannelse i bagagen, så kan HR-Industries hjælpe dig med et studiejob, hvor du bruger din faglige uddannelse og holder kontakt med industrien.

Brug din faglige grunduddannelse ved siden af dine studier på maskinmester- eller ingeniøruddannelsen en tjen en fornuftig løn oveni din SU. HR-Industries får ofte henvendelser fra industrivirksomheder, der har brug for kvalificerede fagmedarbejdere til at dække eksempelvis ferieperioder samt aften- og weekendarbejde. Derfor kan vi skaffe dig et godt studiejob, hvis du for eksempel er studerende på maskinmester- og ingeniøruddannelserne, og har en faglig grunduddannelse i bagagen.

Studiejob og studie skal passe sammen

I HR-Industries har vi selv en solid baggrund indenfor industrien, hvilket gør os i stand til at vurdere hvilke opgaver og hvilke virksomheder, der passer til dig og dine faglige kompetencer. Samtidig vil vi gerne sikre, at du kan passe både dit studie og dit studiejob på en ordentlig måde, og da vores studiejobs ligger på skæve tidspunkter, er det er vigtigt, at du er klar til den udfordring, og at du kan arbejde selvstændigt.

Når vi finder et studiejob, der matcher dig og dine kompetencer, arrangerer vi et besøg i den pågældende virksomhed, hvor vi sammen finder ud af, om der er grundlag for et samarbejde. Det kan også være, du skal gennem en lille prøve, som viser virksomheden dine faglige færdigheder på et specifikt område.

Ordnede forhold og faglært løn

Du bliver formelt ansat hos HR-Industries, men du arbejder i én af vores kundevirksomheder. Det betyder, at du arbejder under ordnede forhold, og får løn som en faglært, for vi følger industriens overenskomst på gulvet, og vi samarbejder med de faglige organisationer.

Som ansat i HR-Industries er det vigtigt for os, at du trives. Derfor arrangerer vi blandt andet sommerfest og julefrokost, hvor du kan deltage, når du arbejder som faguddannet studerende i én af vores kundevirksomheder. Desuden kan du se frem til en lille overraskelse til både jul og fødselsdag.

Vi har også sociale arrangementer, som du kan deltage i, når du ikke lige er tilknyttet én af vores kundevirksomheder, for vi vil gerne bevare kontakten til dig. Det kan for eksempel være et motionsløb. Når du arbejder som faguddannet studerende i én af vores kundevirksomheder, kan du naturligvis også deltage i disse arrangementer.

Studiejob er en fordel, når du er færdig med studiet

Ud over at supplere din SU, og få brugt din faglige grunduddannelse, kan et studiejob i en industrivirksomhed være en stor fordel for dig den dag, du er færdig med dit studie, og gerne vil havde dig et job. For gennem studiejobbet har virksomheden fået et godt kenskab til dig. Og det sker faktisk tit, at en virksomhedskunde hos HR-Industries ansætter en maskinmester eller en ingeniør, som kunden har haft ansat som faguddannet studerende i studietiden.

Interesseret i et godt studiejob?

Læser du på ingeniør- eller maskinmesteruddannelsen, og har du lyst til at bruge din faglige grunduddannelse i et studiejob indenfor industrien, kan du med fordel oprette dig i vores CV-database. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder hos HR-Industries.