Trives du med vekslende arbejdssteder og arbejdstider, og vil du gerne have varierende arbejdsopgaver? Så bør du overveje en projektansættelse hos HR-Industries.

Arbejd med længerevarende projekter i interessante industrivirksomheder og slip for rutinearbejde. Sådan kan dit arbejdsliv komme til at se ud, hvis du ellers kan leve uden en fastansættelse.

Som projektansat hos HR-Industries bliver du tilknyttet en virksomhed i eksempelvis 3 måneder. I den periode arbejder du på et projekt sammen med nogle af virksomhedens faste medarbejdere, hvor du for eksempel er med til at bygge nye maskiner op fra bunden, implementere et nyt system eller løse en anden midlertidig specialopgave.

En projektansættelse kan også være vejen til et fast job, fordi du får mulighed for at vise en virksomhed, hvad du kan, helt konkret. Faktisk er det omkring en tredjedel, der ender med at blive fastansat i den virksomhed, hvor de i første omgang var projektansat via HR-Industries. Det kan være særlig interessant, hvis du er nyuddannet eller erfaren senior, og oplever udfordringer med at komme til samtale eller få et job.

Jeg fik først et vikariat som indkøber, men efter kort tid blev det til en fast stilling.”

Projektansat under ordnede forhold

Du bliver formelt ansat i HR-Industries, som naturligvis følger industriens overenskomst ude på værkstedet, og du får den samme løn, som de fastansatte. Men når et projekt er afsluttet, forlader du som udgangspunkt virksomheden. Det betyder ikke nødvendigvis, at du står uden arbejde. HR-Industries får nemlig hele tiden nye projektopgaver ind, og du bliver måske allerede tilbudt et nyt projekt, inden du afslutter det, du er i gang med.

I HR-Industries vil vi gerne have, at du trives. Derfor arrangerer vi blandt andet sommerfest og julefrokost for vores projektansatte. Desuden kan du som projektansat se frem til en lille overraskelse til både jul og fødselsdag.

Vi har også sociale arrangementer, som du kan deltage i, når du ikke lige er tilknyttet et projekt i en virksomhed, for vi vil gerne bevare kontakten til dig. Det kan for eksempel være et motionsløb. Vores projektansatte medarbejdere kan naturligvis også deltage i disse arrangementer.

Socialt samvær giver gode relationer

De sociale arrangementer i HR-Industries er med til at knytte vores projektansatte sammen, og det er en fordel for dig, hvis du starter i en større virksomhed, hvor nogle af vores folk arbejder med projekter i forvejen. For så kender du nogen fra første dag, og har lettere ved at falde til på arbejdspladsen.

Mange projektansatte kigger desuden forbi HR-Industries hovedkontor i Randers, når de er i nærheden. Det giver dig mulighed for at få en snak om stort og småt over en kop kaffe. Og det giver os mulighed for at følge med i, hvordan det går med dig som medarbejder – og med opgaverne. I det hele taget er personlig kontakt og god kommunikation vigtigt for os.

Jeg arbejder med komplekse maskiner og søgte i første omgang et vikariat – men det endte med en fast stilling.”

Sådan bliver du projektansat

Er du interesseret i en projektansættelse hos HR-Industries, kan du med fordel oprette dig i vores CV-database. Vi bruger vores database aktivt, hver gang vi får et nyt projekt fra en af vores kunder. Så når dine kvalifikationer matcher en af vores ledige projektstillinger, kontakter vi dig. Derefter kommer du til en samtale hos os, inden du kommer til samtale hos virksomheden, så både du og virksomheden kan have den helt rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i projektansættelsen.

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale et personligt møde. På mødet finder vi sammen frem til, hvad du gerne vil arbejde med, hvilken type virksomhed der er interessant for dig, hvor den skal ligge geografisk, og selvfølgelig, hvad du kan tilbyde en industrivirksomhed. Det eneste krav vi har til dig er, at du er en relevant kandidat i forhold til projektansættelser indenfor industrien.