• English
Hjem | Virksomhed | Vores ydelser

Når din industrivirksomhed har brug for faguddannet arbejdskraft, en ingeniør, en maskinmester eller en tekniker. Eller når I går og kigger langt efter en talentfuld lærling. Så er HR-Industries specialister i rekruttering og udlejning af medarbejdere til industrien.

Rekruttering

Mangler din virksomhed medarbejderressourcer – faglærte, teknikere eller andre funktionærer? - og kniber det med at rekruttere den rigtige medarbejder. HR Industries kan hjælpe med at finde det rette match til jobbet.

Try & Hire

Se en medarbejder an uforpligtende. En Try & Hire-ansættelse gennem HR-Industries giver din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder at kende inden en eventuel fastansættelse.

Projekt­medarbejder

Har din virksomhed brug for en ekstra medarbejder i en afgrænset periode? Hos HR-Industries kan du leje en kvalificeret projektmedarbejder med kort varsel.

Genplacering

Få sagt ordentligt farvel til opsagte medarbejdere. HR-Industries kan hjælpe din virksomhed med at sikre opsagte medarbejdere gode betingelser for en fortsat karriere.

HR Support

Virker jeres HR-processer uoverskuelige? Har I overvejet af få hjælp af en erfaren HR-virksomhed? HR-Industries yder konsulenthjælp med HR- og ansættelsesprocesser til virksomheder.

Delelærling

Del en lærling med andre industrivirksomheder og bidrag til, at der er faglært arbejdskraft i fremtiden. HR Industries kan hjælpe din virksomhed med at deles om en lærling.

Faguddannet studerende

Har din virksomhed brug for en ekstra medarbejder i ferier, weekender eller om aftenen? Lej en faguddannet medarbejder, der læser på en videregående uddannelse.

Thomas person profil analyse

Det kan være svært at vælge blandt mange gode kandidater. Med en Thomas Person Profil Analyse hjælper vi dig til at stille de rette spørgsmål og træffe det rette valg.