Få sagt ordentligt farvel til opsagte medarbejdere. HR-Industries kan hjælpe din virksomhed med at sikre opsagte medarbejdere gode betingelser for en fortsat karriere.

Ordrenedgang eller tilpasning af virksomheden kan gøre det nødvendigt at opsige medarbejdere. Desværre. Står din virksomhed i den situation, kan der være mange fordele for virksomheden ved at hjælpe opsagte medarbejdere videre i deres arbejdsliv med et genplaceringsforløb.

Først og fremmest støtter I jeres opsagte medarbejdere med et genplaceringsforløb. Medarbejdere der har ydet en god indsats i virksomheden, måske gennem mange år, og nu pludselig står en ny, ofte ukendt situation, som kan være vanskelig at håndtere. Samtidig sender I et signal om social ansvarlighed. Både til omverdenen og internt i virksomheden. Det smitter positivt af på jeres omdømme, og det medvirker til at skabe ro og fastholde motivationen blandt de medarbejdere, der forsat skal være hos jer.

Genplacering tager udgangspunkt i medarbejderen

HR-Industries kan hjælpe med professionel genplacering af opsagte medarbejdere i industrien. Som specialister i rekruttering af medarbejdere til industrivirksomheder kender vi branchen til bunds, og vi har et omfattende netværk af virksomheder indenfor industrien, som gør, at vi ofte kan finde nye jobmuligheder, der passer til din virksomheds opsagte medarbejdere.

Et genplaceringsforløb med HR-Industries som partner tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders ønsker og behov. Vi tager en personlig samtale med medarbejderen, som skal gøre os klogere på, hvad han eller hun har arbejdet med i din virksomhed, og hvad medarbejderen eventuelt har arbejdet med på tidligere arbejdspladser. Og vi afdækker hvad medarbejderen kan, hvilke kompetencer medarbejderen har, hvad medarbejderen gerne vil arbejde med fremover, og hvilke virksomheder medarbejderen gerne vil arbejde i.

Der er flere veje til det rigtige job

På baggrund af vores samtale med den opsagte medarbejder foreslår vi den løsning, som kan hjælpe medarbejderen bedst videre i arbejdslivet. Det kan være, vi skal gå direkte efter en fastansættelse. Det kan også være, at den rigtige løsning er en projektansættelse, hvor medarbejderen arbejder med et spændende projekt i en industrivirksomhed i en afgrænset periode.

Try & Hire er også en god mulighed for at finde det job, som medarbejderen bliver glad for fremadrettet. Try & Hire er en mellemting mellem en fastansættelse og en projektansættelse, hvor medarbejder og virksomhed får mulighed for at lære hinanden at kende, helt uforpligtende. Vores erfaring er, at Try & Hire ofte fører til fastansættelse.

Desuden sørger vi for at medarbejderen bliver registreret i vores CV-database. På den måde kan vi hurtigt finde medarbejderen frem, når vi får kendskab til en relevant og passende jobmulighed.

Skal vi hjælpe med genplacering?

Står din virksomhed i en situation, hvor I må opsige medarbejdere, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med genplacering, og eventuelt aftale et genplaceringsforløb. Vi kommer også gerne forbi din virksomhed til et personligt møde.