Arbejder du indenfor industrien, og trænger du til nye udfordringer? Eller er du ledig - måske tilmed nyuddannet? Lad HR-Industries finde drømmejobbet til dig.

Selvom der er mangel på arbejdskraft i en del af industriens virksomheder, kan det være en udfordring at finde det helt rigtige job. Måske er du allerede ansat et sted, men har lyst til et nyt job med nye udfordringer, og synes det svært at finde tid til jobsøgning. Eller måske synes du, at det der med at udarbejde ansøgning og CV er bøvlet. Det kan også være, du har oplevelsen af at blive valgt fra blandt de øvrige ansøgere, fordi du er nyuddannet eller er blevet meget erfaren og 50+. Uanset hvor du er i dit arbejdsliv, så er der gode chancer for, at HR-Industries kan hjælpe dig.

Vi kan finde det job, der passer præcis til dig

I HR-Industries har vi mange års erfaring med rekruttering indenfor industrien, og som specialister med baggrund i industrien kender vi branchen til bunds. Vi kender med andre ord industriens virksomheder, og vi ved, hvilke kompetencer virksomhederne har behov for, når de skal ansætte eksempelvis ingeniører, maskinmestre, teknikere, mellemledere eller administrativt personale.

Vi ved også, hvad virksomhederne efterspørger, når de mangler smede, industrioperatører og elektrikere eller folk til lager, pakning og forsendelse. Derfor kan vi hjælpe med at finde det job, som passer præcis til dig. Og vi hjælper dig, uden du skal betale for det.

Som nyuddannet maskinmester fik jeg mit ønskejob hos en international virksomhed, og HR Industries var med fra start til slut.”

Fokus på jobindhold, kompetencer og gensidig kemi

HR-Industries har et stort netværk indenfor industrien, vi taler konstant med industriens virksomheder, og vi holder øje med, hvor der opstår spændende jobmuligheder. Og når vi hører om et job, som matcher dine jobønsker og kompetencer, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde ud af om jobbet er det rigtige.

Er jobbet relevant, og er du stadig interesseret, sætter vi et møde op med virksomheden, hvor du og virksomheden kan lære hinanden bedre at kende. Selvfølgelig skal I snakke om jobindhold og dine kompetencer, når I mødes, men vi lægger vægt på, at du får en god forståelse for virksomhedens kultur, og at kemien mellem jer er i orden. Ellers bliver hverken du eller virksomheden glad for en ansættelse.

Skal drømmejobbet komme til dig?

Er du interesseret i, at HR-Industries hjælper dig med at finde dit drømmejob, kan du oprette en profil i vores CV-database. På den måde kan vi nemt finde dig, når vi får kendeskab til et job, der passer til dig og dine ønsker. Naturligvis er der ingen garanti for, at du får et job i løbet af en uge eller tre. Men når du er i vores CV-database, forøger du helt sikkert chancen for at jobbet kommer til dig. Du kan også oprettet en jobagent, der sender dig en e-mail med de opslåede stillinger indenfor din faggruppe.

Jeg fandt et nyt job med hjælp fra HR Industries, da jeg søgte nye udfordringer”

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at aftale et personligt møde. På mødet finder vi sammen frem til, hvad du gerne vil arbejde med, hvilken type virksomhed der er interessant for dig, hvor den skal ligge geografisk, og selvfølgelig, hvad du kan tilbyde en industrivirksomhed. Det eneste krav vi har til dig er, at du er en relevant kandidat i forhold til de jobtyper indenfor industrien, vi formidler.