Som kandidat til jobs indenfor industrien får du i HR-Industries en samarbejdspartner, der selv har en baggrund indenfor industrien. Vi arbejder ikke med andet, og vi ved, hvad der er vigtigt for dig som kandidat.

Stort netværk af industrivirksomheder

Vi har et meget stort netværk af industrivirksomheder, og vi er konstant opsøgende for at få flere virksomheder med i netværket.

Ekstra øjne i jobmarkedet

Vi er konstant i dialog med industriens virksomheder, og vi holder øje med de gode jobmuligheder. Ser eller hører vi om et match, kontakter vi dig med det samme.

Ordnede forhold

Vi følger industriens overenskomster, og vi samarbejder kun med industrivirksomheder, hvor arbejdsforholdene er gode.

Professionel rekrutteringsproces

Vi anvender en professionel rekrutteringsproces for at sikre kvaliteten i vores arbejde og for at sikre succes for dig som kandidat.

Løbende dialog

Vi vil gerne være i løbende dialog med dig, også efter du har fået et job gennem HR-Industries. For det er vigtigt for os, at du trives på din nye arbejdsplads.

Flere veje til drømmejobbet

Vi finder og formidler faste industrijobs, men vi hjælper også med projektansættelser og Try & Hire-forløb, hvor du kan prøve en virksomhed uforpligtende.

Sparring om elev- og læreplads

Vi er engageret i at uddanne fremtidens medarbejdere indenfor industrien, og vi kan give dig professionel sparring om elev- eller lærepladser.

Sociale arrangementer

Vi holder for ansatte sommerfester, julefrokoster og andre sociale arrangementer, du kan deltage i, når du er ansat hos HR-Industries. For b.la. tidligere ansatte holder vi andre sociale arrangementer som eks. motionsløb m.m. for at holde kontakten ved lige.

Overvejer du at skifte arbejdsretning eller branche?

Mange mennesker får i løbet af deres karriere brug for at skifte arbejdsområde. Og det kan der være mange årsager til. Det kan være dit arbejdsområde forsvinder, du har fået lyst til at lave noget andet som eks. fra smed til montage eller du er blevet syg, og kan ikke længere klare dit tidligere job. Kontakt os, hvis du vil høre om mulighederne om nye arbejdsområder eller brancheskift til industrien.