Otte gode grunde til at blive delelærling eller alm. læreplads i industrien. Fremtiden tilhører dig, hvis du tager en erhvervsuddannelse indenfor industrien.

Større fleksibilitet

Din læretid kan eks. deles mellem 2-4 virksomheder. Det giver dig mulighed for at sammensætte din faglige uddannelse efter dine interesser og ambitioner.

Springbræt til videreuddannelse

En faglig uddannelse giver dig adgang til at læse videre, og de bedste ingeniører og maskinmestre har ofte en industriuddannelse i bagagen.

Job så snart du er udlært

Industriens virksomheder mangler arbejdskraft, også i fremtiden. Som veluddannet lærling står du forrest til at få de bedste jobs.

Løn under uddannelsen

Du slipper for at optage studiegæld. Når du tager en erhvervsuddannelse og er lærling, får du en rimelig løn under hele dit uddannelsesforløb.

Bredere uddannelse

Som eks. delelærling bliver du veluddannet, for du har mulighed for at stifte bekendtskab med flere brancher, og du prøver mange forskellige ting.

Mulighed for at rejse verden rundt

En faglig grunduddannelse fra Danmark kan bruges i hele verden, og danske faglærte er vellidte i udlandet, så du kan få oplevelser og tjene penge samtidig.

Netværk i læretiden

Som eks. delelærling lærer du flere virksomheder at kende indefra. Det er en stor fordel, den dag du er udlært, og vil have dig et godt job.

Du bliver en del af noget vigtigt

Industrien er en vigtig del af dansk erhvervsliv. Uden industrien bliver Danmark et fattigere land at leve i. Som lærling bliver du en del af det.