Ønsker du sparring på mulighederne for et job i industrien eller drømmer du om en industriuddannelse? Vi tilbyder sparring, så du kan finde vejen til dit drømmejob.

Hos HR-Industries tilbyder vi også sparring om dine jobmuligheder i industrien. Du kan komme til en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan bruge os som din sparringspartner. Vi har siden 2005 arbejdet med at bemande industrien, og det har givet os et stort kendskab og bredt netværk på industriområdet. Når du kommer til en sparringssamtale hos os, vil vi derfor gøre brug af vores netværk og vores interne viden til at hjælpe dig i retningen af dit drømmejob. Vores dygtige jobkonsulenter har alle baggrunde indenfor industrien, hvilket gør, at vi taler samme sprog som industrien og har øje for, hvad virksomhederne efterspørger. Du kan også sagtens booke en sparringssamtale, selvom du måske ikke er på jagt efter et nyt arbejde lige nu, men måske drømmer om nye udfordringer i fremtiden.

Da vores sparringssamtaler varetages af vores jobkonsulenter, som alle har baggrunde indenfor industrien, deler vi derfor også din glæde og interesse for industriens mange aspekter.

Hvad kan en sparringssamtale føre til?

Vi kan guide dig til, hvilke uddannelser, kurser eller kontakter du kan tage, så du øger dine chancer for at lande sikkert og fagligt stærkt i ønskejobbet.

Vi kan hjælpe dig til at få øje på kvaliteter hos dig, som du måske slet ikke er bekendt med, at industrien allerede er på udkig efter.

Det kan også være, at dit drømmejob faktisk findes i vores jobdatabase, og at du med den rette oplæring hos virksomheden allerede efter ganske få tiltag er i mål.

Du kan få direkte og håndgribelige forslag til, hvad du kan gøre fremadrettet og blive guidet i den rigtige retning.

Du kan få viden om flere grene af industrien, som måske ligger udenfor dit kendskab, og som du slet ikke havde set som en mulighed for dig, men måske rummer lige netop dit kommende ønskejob.

”Jeg har siddet som salgschef i mange år, så jeg har slet ikke haft berøring med jobsøgning. Det var en helt ny verden for mig.”

”Få foden indenfor”

Vi har også gode erfaringer med at give vores kandidater muligheder for at komme ud og se forskellige arbejdspladser eller en bestemt virksomhed, som kandidaten længe har drømt om. Derfor kan din sparringssamtale også ende med, at du helt bogstaveligt får foden indenfor, hvor du selv kan se og fornemme virksomheden.

Har du sabbatår, kan vi måske også hjælpe dig

Har du afsluttet din ungdomsuddannelse og trænger du til en pause fra bøgerne og skoleræs?

Du har måske planer om at tjene penge til en kommende rejse eller tjene gode penge til en studiestart.
Her kan vi også guide dig med en sparringsamtale.

Vi kan fortælle dig om fordele, såsom at lære nye færdigheder, kendskab til forskellige arbejdsområder indenfor industrien, kendskab til brancher og mennesketyper, som passer til dig, uvurderlig praktisk erfaring og vigtigheden af at have højtprofilerede virksomheder på dit CV.