Virker jeres Human Resources-processer uoverskuelige? Har I overvejet af få hjælp af en erfaren HR-virksomhed? HR-Industries yder konsulenthjælp med HR- og ansættelsesprocesser til virksomheder.

Vi kan lige så godt være ærlige, der er kamp om de gode medarbejdere, hvilket jo resulterer i et yderst konkurrencepræget kandidatmarked. Ansættelsesprocessen kræver derfor yderligere tid, erfaring og flere resurser for at finde de fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. HR-Industries har mange års erfaring med netop denne proces, og vi kan bryste os af, at vi har hjulpet mange virksomheder, der er kørt fast i en rekruttering.

Eksempel på hvilke Human Resources-processer I kan få hjælp med:

  • Vi tager fat i en medarbejder, som I allerede har i kikkerten, men af forskellige gode årsager ikke kan tage direkte kontakt til. Her kan vi indlede den første kontakt, så jeres virksomhed forbliver anonym, indtil kandidaten og I er klar på at mødes til en yderligere samtale. Vi kan altså tippe en kommende medarbejder om jeres konkrete stillingsopslag.
  • Vi afsøger indenfor en specifik faggruppe eller et specifikt område for kandidater, som I kan sammenligne jeres egne kandidater med. Det kan I gøre for at sikre jer, at I har fundet de rette medarbejdere inden en eventuel ansættelseskontrakt underskrives.
  • Vi er vandt til at gøre ekstra ud af at undersøge baggrunde, referencer, certifikater og lign. Denne erfaring og arbejdsproces hjælper vi også gerne med. Da vi har en solid erfaring med disse arbejdsopgaver, kan det spare jer meget tid at benytte jer af vores rutine.
  • Vi er gode til at brainstorme. Hvis I er kørt fast i processen med at finde jeres kommende medarbejder, kan en enkelt brainstorm-samtale gøre underværker. Vi har netværket og erfaringen, så vi kan se på jeres situation med rutinerede øjne fra nye vinkler.
  • Vi kender hele rekrutteringsprocessens mange aspekter, og det kan være I kun mangler hjælp til én af disse aspekter. Det kan være assistance eller deltagelse i jobsamtalerne, udarbejdelse af jobbeskrivelser, opsætning af annoncer, sortering af jeres mange ansøgninger eller sparring på hele den samlede proces.
  • Vi hjælper med at analysere profiler. Udover vores mange års erfaring med at vurdere kandidater, benytter vi også forskellige analyseværktøjer bl.a. DISC- analysen/ Thomas Person Profil Analysen. Dette kan hjælpe jer til at stille de rette spørgsmål og træffe de rette valg, så I får de helt rigtige medarbejder i hus.
  • Vi hjælper med at spotte den rette lærling i industrien. Vi har et stort netværk, og her kan vi have føleren ude efter kandidater, som passer præcis til jer. Vi kan her også tage de første snakke og være med til at vurdere jeres kommende lærling ud fra jeres ønsker.
  • Hos HR-Industries tror vi på, at god rekruttering og HR-processer kræver branche-, fag- og jobkendskab. Derfor hjælper vi udelukkende med rekruttering og HR-opgaver inden for områder, hvor vi har ekstra høj viden og branchekendskab. I kan altså være sikker på, at når I kontakter os, så påtager vi os kun at hjælpe jer, hvis vi ved, at vi kan give jer den rette hjælp.

Er I interesseret i at høre, om vi kan hjælpe lige netop jer, så giv os et kald.
Vi sidder klar til at hjælpe jer alle hverdage mellem 8-16 på 86423540 eller på mail hf@hr-industries.dk

Vi glæder os til at dele vores erfaring med jer.