• English
Hjem | Uncategorized | Zig-Zag Løb i Solskin for Børn og Voksne

Børn og voksne løb HR-Industries Zig-Zag i solskinnet

Søndag d. 26. september 2021 afholdt Randers Freja Motion, i samarbejde med HR Industries, motionsløb for hele familien i Fladbroskoven. 100 tilmeldte heraf 60 børn fra 0-13 år fik pulsen op og farve i kinderne på den sjove rute.

Distancer på henholdsvis 3,25 km. 6,5 km, eller 9,75 km, samt for børnene på 750 m., 1500 m. og 3,25 km. – alle ind og ud samt op og ned i det bakkede terræn, gjorde det muligt for både store og små at vælge en rute med passende udfordringer.

Familien i centrum

Løbet er for hele familien. ”Vi prioriterer børnene højt. De giver en fantastisk stemning, og det er ofte dem der er med til at inspirere de voksne, enten som deltagere eller som ivrige heppekor fra sidelinjen. Selvom vi inviterer til løb er deltagere som vælger et mere adstadigt tempo lige så velkomne. Fladbroskoven kan nydes hvad enten turen tages i roligt gå-tempo eller om der gives gas.” forklarer Henrik Friis-Andersen fra HR Industries.

Kræs og hygge

Der kræses om alle deltagere ved løbet. Sundt og sødt i form at slikposer, saft, og specielt medaljerne gav julelys i øjnene. ”Det er herligt at opleve glæden og stoltheden hos de mindste, over at blive belønnet med en medalje, efter at have givet den en skalle på ruten.”
Efter løbet var der hygge med grillpølser og hvad der tilhører. Påfuglene, der holder til på området nød også det flotte efterårsvejr, og blev ivrigt studeret.

Vi ses i 2022

2022 er på tegnebrættet. Der stiles efter endnu større deltagelse og forhåbningen er at nå 200 deltagere allerede ved næste års løb. Overskriften er, ligesom i år – FAMILIE. ”Vi glæder os til igen at være med til at lave en event for hele familien i den smukke efterårsskov i Fladbro” slutter Henrik Friis-Andersen, direktør i HR Industries.