• English
Hjem | Aktuelt | ”HR-Industries var min vej ind i industrien”

”HR-Industries var min vej ind i industrien”

Siger elektriker Anders

Anders tog kontakt til HR-Industries, fordi han havde et stort ønske om at komme ind i industrien. Han drømte om at komme til at arbejde med avancerede robotter og skæremaskiner

”Allerede fire uger efter jeg blev ansat ved HR-Industries, så havde jeg et vikariat hos den virksomhed, jeg ønskede. Efter et længere projekt fik jeg en fastansættelse,” fortæller Anders.

Anders startede med en samtale hos Dina, som han beskriver som meget behagelig og venlig. ”De viste stor interesse i mig både personligt og fagligt. De lytter virkelig til én,” siger Anders.

HR-Industries arrangerede en snak ude i virksomheden, hvor han og firmaet kunne se hinanden lidt an, og det var tydeligt, at Anders var det rigtige match til projektansættelsen. ”Det er en fin måde at gøre det på, at være i et projekt, så både virksomheden og den ansatte kan se hinanden an. Det er der gode fordele i,” siger Anders.

Anders fortæller også, at han var glad for at være ansat hos HR-Industries, de var blandt andet hurtig behjælpelig med nyt og praktisk arbejdstøj.

Anders vil anbefale andre at tage fat i HR-Industries. ”Kontakt dem og tag en snak med dem. Måske kan de også hjælpe dig,” siger Anders.

Anders F. – Elektriker