• English
Hjem | Jobopslag | Aluminiumssvejser nær Hvide Sande

Har du lyst til at arbejde bredt og være en del af et stærk team? Hvis ja, så har vi stillingen til dig.

Om jobbet og dig:

Du ser efter et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er alusvejs samt alm. smedeopgaver m.m.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring i alu-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr m.m. Du kan eks. arbejde med rør, flanger, stativer, beslag m.m.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt og styr på MIG-svejsning proces 131 som anvendes.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Der er mulighed for, at tage ekstra timer, hvis du har interesse i dette. Opstart nu

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries/JKS, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00

Send din ansøgning og dit CV

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

 Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Aluminiumssvejser ...