• English
Hjem | Jobopslag | Delelæreplads som smed

Er du interesseret i en smedeuddannelse, hvor du gennem din læretid prøver og får praktisk erfaring fra flere virksomheder? HR-Industries kan hjælpe dig med en delelæreplads.

Gennem dit lærlingeforløb er med til at sikrer, at du bliver udfordret fagligt, at du kommer rundt i forskellige virksomheder, hvor du prøver forskellige arbejdsopgaver af og oplever bredden i det arbejde, som der udføres indenfor smedefaget.

Dine fordele med delelæreplads er, at det giver dig mulighed for at sammensætte din faglige uddannelse efter dine interesser og ambitioner. Vil du lave montage, vil du ud og rejse eller noget helt tredje. Som delelærling bliver du også veluddannet, for du har mulighed for at stifte bekendtskab med flere brancher indenfor smedefaget, og du prøver mange forskellige ting.

Med delelæreplads skal du være 100% indstillet på, at du i læretiden har to-tre arbejdsgivere, og at du møder ind på tre respektive adresser i dit lokalområde.

Læs meget mere på Delelæreplads – HR Industries

Kontakt Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries for at høre meget mere om delelæreplads i industrien.

Omkring uddannelsen som smed: En smed arbejder med stål. På uddannelsen lærer du at fremstille stålkonstruktioner som fx maskiner, beholdere, trapper og vindmøller m.m.

Du får erfaring med, hvordan man vælger de rette ståltyper og den rette arbejdsteknik ved forskellige opgaver. Som smed skal du have godt kendskab til materialer og følge med i de nyeste teknikker inden for faget.

Du lærer at fremstille små og store stålkonstruktioner til mange formål inden for industri, byggeri og landbrug.

Som smed kan du arbejde i mange typer virksomheder. Nogle smede vælger at starte egen virksomhed.

 

Delelæreplads som...