• English
Hjem | Jobopslag | Erfaren VVS-ingeniør til projektering/dimensionering af større procesanlæg

HR-Industries søger en erfaren VVS-ingeniør til projektering og dimensionering af større procesanlæg til markedsførende virksomheds hovedkontor vest for Viborg.

Virksomheden har mere end 25 års erfaring i branchen og sælger, designer, projekterer, etablerer og driver større “grønne” procesanlæg. Virksomheden er i kraftig vækst og er 7 gange blevet gazellevirksomhed – endda 4 år i træk.

Produktet er komplette, bæredygtige og robuste kundetilpassede procesanlæg.

Virksomheden vækster i og udenfor Danmark og søger en erfaren VVS-ingeniør til at understøtte og bidrage til den fortsatte vækst.

Virksomhedens store succes er bl.a. skabt i samarbejde mellem de nu ca. 50 kollegaer. Opgaverne løses i et teamwork kollegaerne imellem, hvor hver især bruger deres spidskompetencer og sammen realiserer hele processen fra de første tanker, gennem projektering til dimensionering, etablering og idriftsættelse.

Fællesskabsfølelsen er en bærende faktor og engagementet er stort. En god arbejdsplads!

Som VVS-ingeniør  bliver du en central medspiller og får stor indflydelse på de kommende succeser. Der sparres om opgaverne og du stor indflydelse på videreudvikling af anlæggene, når du bringer din viden og dine kompetencer i spil. Gennem dit arbejde bidrager du til virksomhedens fortsatte vækst og din egen (job)udvikling…

Sparring og vidensdeling er et vigtigt værktøj for virksomheden og I finder i fællesskab løsninger på de udfordringer, der kommer.

Du bliver del af en virksomhed og en branche i kolossal vækst – både i omfang og i teknisk viden. Dine kolleger er blandt markedets absolut bedste hoveder og de går foran med praktiske løsninger og sammensætning af kendte teknologier med konstant nyudvikling for øje.

Dine arbejdsopgaver som VVS-ingeniør

  • Ansvar for projektering og dimensionering af alle VVS-forhold på et anlæg – så som vand, ventilation, varme, lugt og gas – såvel over som under jorden.
  • Dialog med kollegaer, leverandører og andre interessenter om projekterne
  • Projektudvikle og -optimere i sparring med kollegaer og andre videnspersoner og -organisationer
  • Sikre organisationens know-how på området omkring lovgivning og normer

Dine kvalifikationer.

  • Du har en uddannelse som bygningsingeniør eller lignende med særlig viden indenfor VVS-området, der sætter dig i stand til at projektere og dimensionere anlæg
  • Du har min. 3 års aktiv erhvervserfaring på området
  • Du er nysgerrig af natur, er opsøgende, vedholdende og en god teamplayer, der sikrer et godt samarbejdsklima internt og eksternt – og sidst, men ikke mindst, skal du brænde for grøn omstilling og været indstillet på, aktivt at være med til at sikre opfyldelsen af virksomhedens vision og vækststrategi
  • Sprogligt skal du kunne begå dig på forhandlingsniveau i skrift og tale på engelsk og dansk – og kan du begå dig på spansk og fransk i tale, er det bestemt et plus…

Du kan komme med på rejsen nu, selvom den er startet. Rejsen bliver spændende…

HR-Industries står for rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Samtaler gennemføres løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg derfor straks.

Søg stillingen via linket her.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Når du bliver spurgt om Ordre /Job ID, skriver du: 1000106. Så kommer du direkte i betragtning.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

HR-Industries arbejder for dig både med direkte rekruttering til faste stillinger og med projektansættelser hos vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager samt kontor, administration og ledelse.

Erfaren VVS-ingeni...