• English
Hjem | Jobopslag | Lagerchef med stort overblik med ønske om – og flair for – at skabe holdånd.

HR-Industries søger en erfaren Lagerchef til markedsførende industrivirksomhed på Aalborgkanten til daglig ledelse og koordinering af arbejdet for ca. 15 lagermedarbejder på virksomhedens dag- og aftenhold.

Der er fuld fart på og virksomheden vækster. Én af den nye lagerchefs fornemste opgaver er derfor at optimere lagerets arbejdsgange, processer og systemer. Lagerchefen har en central rolle i organisationen, stor kontaktflade og samarbejder med alle øvrige afdelinger.

Lagerchefen sikrer en optimal planlægning af arbejdet og deltager derfor som udgangspunkt ikke aktivt i det daglige lagerarbejde, medmindre det brænder på. Det er derfor en forudsætning at have en vis erfaring med alle de forskellige opgaver på et lager. Lederens lagererfaring må gerne være fra en produktionsvirksomhed.

Ud over daglig ledelse og optimering af lagerfunktionen, vil arbejdsopgaverne typisk være:

  • Sikre opgaven med varemodtagelse, pluk og udlevering samt pakning og forsendelse
  • Løbende koordinering med virksomhedens øvrige afdelinger, herunder support af samme
  • Færdigmelding af produktionsordrer og kontrol af udlevering
  • Sikre information og flow gennem afholdelse af tavlemøder
  • Opdatere og vedligehold af stamdata i samarbejde med Supply Chain
  • Håndtere lagerets administrative opgaver og i øvrigt
  • Sikre kvartalsmæssige statusopgaver og lageroptælling.

Det forventes, at lagerchefen har ledererfaring og arbejder målrettet på at gøre lageret til en endnu bedre arbejdsplads. Funktionen har en central rolle i organisationen, så en imødekommende tilgang til udfordringer og en omskiftelig hverdag er et klart plus, ligesom det også er nødvendigt, at kunne skabe fremdrift i opgaveløsningen – på den gode måde. Lederen deltager naturligt i AMO som lederrepræsentant, gennemfører MUS og har hyre/fyre-kompetence. Lagerchefen har en uddannelsesmæssig baggrund, der understøtter arbejdet, gerne suppleret med en lederuddannelse. Herudover forudsættes flair for IT og ERP-systemer, erfaring i at arbejde med sporbarhed og gerne erfaring med LEAN og WMS-systemer. Desuden forudsættes et dansk på højt niveau i skrift og tale samt et rutineret engelsk.

Virksomheden tilbyder gode arbejdsforhold og -vilkår, herunder en løn, der modsvarer kompetencer og kvalifikationer.

Har du spørgsmål til jobbet, kan HR-konsulent Lars Hedelund kontaktes på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Søg jobbet via dette link. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV samt øvrige bilag.

Lagerchef med stor...