• English
Hjem | Jobopslag | Metalsliber til Aalborg

For spændende virksomhed i Aalborg søger HR-Industries en metalsliber. Her er der tale om en større virksomhed, med rigtige gode forhold m.m. Stillingen er alm. daghold med et godt lønningsniveau m.m.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af slibning af forskellige metal konstruktioner, samt forfalden værkstedsarbejde. Virksomheden er en jern og metalvirksomhed, hvor du vil blive ansat i efterbehandlingsafdeling som består af et godt team af medarbejdere.

Omkring dig:

Din erhvervsmæssige tilgang til denne stilling er ikke afgørende. Erfaring med produktionsarbejde er dog et krav (erfaring fra slib), men vigtigst er, at du har viljen til at lære og ikke mindst for kan begå dig i et produktionsmiljø hvor det til tider støjer. Alt sikkerhedsudstyr vil være til rådighed.

Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams.

Du er selvstændig og kritisk omkring kvalitet, så du kan lide at være sidste led i en produktion med slib og afgratning, hvor du har øje for finish.

Du vil gerne være en del af en virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og levering tages alvorligt, og ses som forudsætning for den rivende udvikling virksomheden er i.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Aalborg producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de.

Noget for dig?

Virksomheden giver dig naturligvis en grundig sikkerhedsinstruktion og oplæring. Der er opstart nu eller efter aftale med dig, så tøv ikke med at søge denne stilling.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 eller mobil 40320657 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Søg stillingen på linket. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000376

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du oprettet hos, så giv os et kald, at du er interesseret i denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Metalsliber til Aa...