• English
Hjem | Jobopslag | Kantbukke-operatør søges

For virksomhed nord for Aarhus søger HR-Industries en operatør til kantbukker.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af følgende i denne stilling:

Primære opgave i denne stilling er at producere virksomheds produkter i samarbejde med resten af produktionsteamet. Arbejdet vil være med kantbukker, alt efter niveau. Dagligdagen, vil se ud som følgende:

  • Indstilling og betjening af maskiner
  • Kvalitetskontrol
  • Kantpresning
  • Småreparationer – alm. maskinpasning
  • Forefaldende arbejde, hvor man hjælper hinanden

Din uddannelse er ikke afgørende til denne stilling. Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende industri, og er god/eller erfaring til tegningslæsning. Det kunne være, at du er industrioperatør, klejnsmed, mekaniker eller lign., men det er ikke et krav.

Kvalifikationer/egenskaber til stillingen

  • Har gerne erfaring med CNC-maskiner, kantbukning
  • Kan tegningslæsning
  • Bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Er fleksibel og struktureret

Som sagt, det er ikke et krav, at du har flere års erfaring, men vi håber, at du overordnet set har stor teknisk forståelse og kan opbygge ud fra tekniske tegninger. Det er dog noget du vil få oplæring i, ligesom du vil få sidemandsoplæring, så du kommet godt i gang med jobbet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik nord for Aarhus, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Virksomheden arbejder konstant på at forbedre deres medarbejdertilfredshed bl.a. via muligheder for udvikling og opkvalificering. Ledelsen er lydhør, og der gøres meget for de ansatte i virksomheden. Opgaverne udføres i håndplukkede selvstændige teams, som alle udgør vigtige brikker til at finde de bedste løsninger. Derudover tilbyder virksomheden en sund kantineordning, fleksible arbejdstider, attraktive personalegoder og plads til et liv ved siden af arbejdet.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Kantbukke-operatø...