• English
Hjem | Jobopslag | Svejser i proces 136 og 138 rørtråd på nathold – Aalborg

Drømmer du om et godt arbejde i et velfungerende produktionsmiljø sammen med gode kollegaer? Har du styr på svejs 136/138 har vi jobbet til dig.

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større anlæg til industrien i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du kan arbejde nat

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art. Men svejsedelen vil fylde en del, med 136/138

Du vil have en fleksibel hverdag med muligheder for ekstra timer.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Aalborg producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de.

Job via HR-Industries

Job gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele forløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller Dina Kristensen alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på telefon 86423540

Send din ansøgning og dit CV

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000348

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Svejser i proces 1...