• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs syd for Skanderborg

Har du lyst til at arbejde i rustfrit materiale og være en del af et stærk team?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde i en virksomhed, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring/kendskab til TIG-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt.

Du ser frem til at arbejde i teams med dygtige og engagerede kolleger, som ikke er bange for at lære fra sig.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Opstart ca. uge 3. Hos denne dynamiske smede/maskinfabrik syd for Skanderborg, som fremstiller både prototyper og serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn (på 86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge siden PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Smed til rustfri s...