• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til virksomhed som udviser stort socialt ansvar for deres ansatte – 141 certifikat

Drømmer du om avancerede svejseopgaver i flotte lyse lokaler?

Om jobbet og dig:

Du vil have gode kollegaer og et godt samarbejde om avanceret svejsning og smedearbejde på tekniske løsninger til industriel Køl og Varme.

Du er en faglært eller tillært dygtig svejser, og du har måske svejsecertifikat eller har lysten til at tage det, fordi du er vild med at lære nyt.

Du har erfaring med at svejse rør og Tig i sort jern. Du vil gerne dagligt arbejde med én eller flere af svejseprocesserne (135, 136, 138, 141), samt almindeligt smedearbejde.

Du vil arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med de mest optimale hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner til rådighed i en virksomhed med stort fokus på trivsel hos de ansatte.

Du har fagligheden i orden bl.a. med generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet og finish.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser eller faste stillinger i velfungerende industrivirksomheder.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på vores link. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søge...