• English
Hjem | Jobopslag | Tavlebygger søges til virksomhed syd for Aarhus

Drømmer du om at arbejde med el i en virksomhed, hvor nye medarbejdere hurtigt vil opleve et godt kammeratskab?

Om jobbet og dig:

Du er en erfaren tavlebygger, men du er heller ikke bange for at snuppe andre opgaver.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industrielektriker eller lignende, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsagelig tavlemontage, men andre opgaver kan også komme i spil.

Du ser frem til at have gode kollegaer, hvor i velfungerende teams når frem til effektive løsninger. Du er også i stand til at arbejde selvstændigt, da du kan planlægge og organisere din tid.

Du trives med tavleopbygning i lyse og rene lokaler i et godt arbejdsmiljø med faglig udvikling.

Lyder ovenstående som dig, så har vi en ledig stilling hos virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed syd for Aarhus, som er specialiserede i avancerede løsninger indenfor el og tavebyg, har det stærke sammenhold i fokus. Arbejdet foregår både i teams og med selvstændige opgaver, hvor arbejdsformen er præget af frihed under ansvar. Virksomheden vægter det gode kollegaskab højt, og nye medarbejdere vil hurtigt opleve et godt kammeratskab.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem JKS/HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med gode muligheder for forlængelse eller en fastansættelse.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Henrik Friis-Andersen alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på telefon 86423540.

Send din ansøgning og dit CV. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Tavlebygger søges...