Som industrivirksomhed får du i HR-Industries en samarbejdspartner, der selv har en baggrund indenfor industrien. Vi arbejder ikke med andet, og vi ved, hvad der er vigtigt for dig som virksomhed.

Specialist til industrien

Med HR-Industries som leverandør får du adgang til specialister indenfor industrien. Vi arbejder ikke med andet end industrien, og det er vi stolte af.

Stort netværk af industrikandidater

Vi har et meget stort netværk af kandidater til jobs i industrien, og vi er konstant opsøgende for at få flere kandidater med i netværket.

360 graders rekruttering

Vi rekrutterer hele pakken af medarbejdere til industrivirksomheder – fra den ufaglærte specialarbejder til den højtuddannede ingeniør.

Flere veje til den rigtige kandidat

Vi rekrutterer medarbejdere til faste industrijobs, men vi formidler også projektansættelser og Try & Hire-forløb, hvor din virksomhed kan prøve en medarbejder uforpligtende. Vi tipper også gerne løbende uforpligtende som ønskede kandidater.

Sparring om elever og lærlinge

Vi er engageret i at uddanne fremtidens medarbejdere indenfor industrien, og vi kan give dig professionel sparring om elever og lærlinge.

Løbende dialog

Løbende dialog og opfølgning, som sikrer opgaverne bliver løst tilfredsstillende. Vi har stor kontakt til vores vikarer for at sikre, at de trives i projektet. Vi vil også være i løbende dialog med dig, også efter I har ansat én af vores kandidater. For det er vigtigt for os at ansættelsen og medarbejderen fungerer godt.

Tillidsbaseret samarbejde

Vi arbejder ud fra devisen om gensidig respekt, tillid og loyalitet. Vi tør sige nej til en opgave, hvis vi ikke kan løse den. Vi skaber langsigtede relationer med vores kunder, også i hårde tider.

Vi er der også i hårde tider

Få sagt ordentligt farvel til opsagte medarbejdere. HR-Industries kan hjælpe din virksomhed med at sikre opsagte medarbejdere gode betingelser for en fortsat karriere.

Medlem af Dansk Industri

Vi er medlem af Dansk Industri. Det betyder ordnede forhold for dine projektmedarbejdere, og at din virksomhed undgår eventuelle fagretlige sager, som kan skade jeres omdømme.