Otte gode grunde til at ansætte en delelærling via ”Vi uddanner sammen”

Skab debat og fremstå fremsynede

Gennem projektet ”Vi uddanner sammen” er din virksomhed med til at skabe debat omkring erhvervsuddannelser. Hvordan kan vi eks. fange de unge.

Udvid din virksomheds netværk

Din virksomhed indgår i projektet ”Vi uddanner sammen” med andre, spændende industrivirksomheder. Et netværk der kan være værdifuldt for din virksomhed.

Øg udbuddet af arbejdskraft

Ved at ansætte en delelærling er din virksomhed med til at øget udbuddet af faglært arbejdskraft i industrien. Det er der et stort behov for.

Uddan din egen medarbejder

Når delelærlingen er i din virksomhed, er I med til at præge lærlingen fagligt og personligt. Måske opstår der gensidig interesse for et samarbejde efter end læretid.

Begrænset godkendelse

Som virksomhed kan I nemmere blive godkendt til en delelærling end til at stå for et helt lærlingeforløb. En fordel, hvis virksomheden for eksempel er meget specialiseret.

Et frisk pust i virksomheden

Delelærlinge er ofte unge, som vil lidt mere. I får med andre ord en lærling, som kan være et frisk pust i virksomheden.

Hjælp til rekrutteringsprocessen

HR-Industries er med til at finde kandidater til delelærepladser, og vi koordinerer, hvor lærlingen skal være – og hvornår – med de deltagende virksomheder.

Understøt industrien

Uden industrien bliver Danmark et fattigere land at leve i. Når din virksomhed ansætter en delelærling, er I med til at bygge en stærk industri til fremtiden.