• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder (CNC-drejer/fræser) søges til fast stilling – Aftenhold

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og vil du arbejde aftenhold. Hvis ja, så tjek her:

For virksomhed vest for Aarhus søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling.

Denne dynamiske maskinfabrik i Aarhus, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher i industrien, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark.

Arbejdsopgaverne i denne stilling: Jobbet er til en Industritekniker eller lignende med kundskaber indenfor CNC-dreje og fræseopgaver. Arbejdsopgaver vil b.la. være:

  • Opstilling og betjening af CNC bearbejdningscentre med drejning og fræs.
  • Foretage kontrolmålinger og andre kvalitetssikringsopgaver, som led i virksomhedens kvalitetsprocedurer
  • Diverse

I denne ansættelse vil du få et udfordrende og selvstændigt job med ansvar for dit eget område og med stor mulighed for personlig udvikling sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer.

Stillingen er aftenhold

Dig som person og dine kvalifikationer til jobbet: Du kan være Industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager, tillært eller lignende. Du skal have lyst til at arbejde med både store og mindre emner. Du vil gerne have ansvaret for dit eget område i et job, hvor du stille og roligt selv kan styre din hverdag. Hos virksomheden arbejdes der i teams, så vi forventer, at du er en holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, (Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV)

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Ansøgning. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000306

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Industritekniker/m...