• English
Hjem | Jobopslag | QC-Assistent

HR-Industries søger for virksomhed syd for Aalborg en QC-assistent til et længere varende vikariat med opstart 1. juli.

Denne større solide virksomhed syd for Ålborg udvikler systemer til marin- og energisektoren på tværs af flere lande. Kulturen er præget af stærke værdier og viljen til at lykkes, derfor vægtes holdånd, sparring og trivsel højt. De ser deres medarbejdere som den vigtigste grund til deres succes, og derfor gør de meget for at holde på deres ansatte med gode og ordnede forhold og favorabel løn. Firmaets kompetente ledelse bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok. Virksomheden er i vækst, og deres medarbejder udviser faglig stolthed og specialiseret viden. Arbejdsdagen foregår i teams og byder på varierede udfordringer, hvor deres medarbejdere udfordres på tværs af organisationen. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat

Om jobbet:

  • Indgangskontrol
  • Testsamples og førstegangsleverancer
  • assistance ved opmåling af prototyper og hvis der registreres unormalitet i produktionen
  • Har du kendskab til Axapta er det en fordel, men ikke en nødvendighed.

Om dig:

  • Kendskab til måleteknik
  • Kendskab til tegnings læsning
  • Praktisk erfaring fra metalindustrien gerne fra kvalitetsarbejde

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet som QC-assistent (10000136) kan HR-konsulent ved HR-Industries Glenn Andersen kontaktes på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Din ansøgning og dit CV sendes via dette link:  https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000379

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV samt øvrige bilag. Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til Stillingen, QC-medarbejder (10000136)

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse eller langt projekt gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig. Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.