• English
Hjem | Jobopslag | Konventionel Industritekniker / maskinarbejder til bearbejdning samt montage

HR-Industries søger for virksomhed ved Randerskanten en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling. Her er der tale om både bearbejdning samt montageopgaver m.m.

Om jobbet

Din hverdag i deres produktion vil være varieret, men det overordnede formål er opbygning af maskiner samt produktion og opstilling af deres produkter på konventionelle dreje- og fræsemaskiner samt kvalitetssikring.

Du bliver en del af et velfungerende team i virksomhedens produktion, bestående af en rigtigt fin maskinpark.  Du får stor indflydelse på din hverdag og vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer.

Lidt om hvad virksomheden tilbyder….

Spændende opgaver, der kan udfordre og udvikle din faglighed

En mindre organisation hvor du kan være med til at præge din hverdag

Fladt hierarki, hvor beslutninger hurtigt kan tages

Gode arbejdsforhold

Denne maskinfabrik som fremstiller både prototyper og serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder en god maskinpark.

Omkring dig

Om der står maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager på dit svendebrev er underordnet, bare du er uddannet inden for faget. Vigtigst er, at du har arbejdet med konventionelle maskiner. Du må meget gerne have kendskab til montage af el og luft på maskiner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000268

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Konventionel Indus...