• English
Hjem | Jobopslag | Kantbukker til virksomhed i Randers

Drømmer du om at være en del af et stærk team og arbejde på en virksomhed med ordnede forhold i Randers? 

Om jobbet og dig:

Du har måske erfaring som kantbukker, hvilket gør at du er vild med at arbejde med programmering og kantbukning.

Du vil gerne arbejde med indstilling og betjening af maskiner, kvalitetskontrol og buk/stans. Du har flair for at lave småreparationer og almindelig maskinpasning.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok, og hvor I hjælper hinanden med forefaldende opgaver på en arbejdsplads, som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Din faglighed er i orden, for du er enten tillært eller faglært enten smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, som gør at du har et godt fokus på høj kvalitet som maskinbetjener til stans og buk.

Da du kan arbejde selvstændigt og har en generel god faglighed, vil du have et job, hvor arbejdsformen er præget af stolt håndværk. Du er lærenem og vil se frem til oplæring i jobbet.

Du har industrierfaring, gerne med CNC-maskiner og god erfaring med tegningslæsning, og derfor ønsker du en god løn efter kvalifikationer og ordnede forhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til fødevarer, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er markedsledende på sit felt og arbejder med branchens nyeste teknologier både i Danmark, men også globalt. Medarbejderne er dygtige og engagerede, og de oplever en kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads, så der tilbydes ordnede forhold med overenskomst og en god løn efter kvalifikationer.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Ansøg jobbet ved at klik på linket “søg jobbet”. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Kantbukker til vir...